Jest to darmowy multimedialny program Systemowo-Jêzyk Migowy (SJM) autorstwa Mariusza Saka i ks Grzegorza Sokalskiego Posiada I stopieñ jêzyka migowego tak¿e jêzyk liturginy (religijny) i medyczny, ich jest 1408 filmików w rozszerzeniu MPG, o ile wiadomo to 1408 s³ów migowych. W ca³o¶ci zajmuje tylko 1 p³yta CD z instalacj±.
Cytat:
Autor: Mariusz Sak i ks Grzegorz Sokalski
Licencja: darmowa (freeware)
Data opublikowania: 20.XII.2008
Wielko¶æ: 1CD
System operacyjny: Windows 98/Me/2000/XP/Vista
Ee placi a pisze freeware ze bezp³atny co¶ nie tak :/ A ile wa¿yæ mb 1 CD ??
_________________ Nareszcie ju¿ mam grê cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ ju¿ jestem najlepszy ;P a inne ludzie bojê siê i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Wiem tylko od zale¿y p³yty wiem max 700 mb ale w ¶rodku zapiszanie tylko 650 mb.
_________________ Nareszcie ju¿ mam grê cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ ju¿ jestem najlepszy ;P a inne ludzie bojê siê i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Matrix, przedchwil± wys³a³em smsa ale dosta³em odpowied¼ z tre¶ci± :
Blad. Wiadomosc zostala przeslana na zly numer lub tresc wiadomosci jest bledna. Sprawdz i wyslij wiadomosc ponownie. Dziekujemy
Szuka³em gdzie ¼le zrobi³em i nie widzê b³êdów. Zastanawiam sie jedno czy koñcówka tre¶ci to zero czy du¿e "o" ???
Matrix, przedchwil± wys³a³em smsa ale dosta³em odpowied¼ z tre¶ci± :
Blad. Wiadomosc zostala przeslana na zly numer lub tresc wiadomosci jest bledna. Sprawdz i wyslij wiadomosc ponownie. Dziekujemy
Szuka³em gdzie ¼le zrobi³em i nie widzê b³êdów. Zastanawiam sie jedno czy koñcówka tre¶ci to zero czy du¿e "o" ???
AP.CRB0 - to 0 czyli zero, nie "o".
tez kiedys sprobowalem naprawic, a okazalo sie ze to byla liczba.
Nale¿y uwa¿aæ co siê wpisuje poniewa¿ koñcówka tre¶ci to ZERO a nie litera O. Niestety wpisa³em litere i przez to straci³em prawie 11 z³
Wpisa³em teraz poprawnie czyli ZERO i ju¿ dosta³em kod
Niestety wpisa³em litere i przez to straci³em prawie 11 z³
nie straciles, jak byla zla tresc to zwraca komunikat bledu ze nie dotarlo sms... tak myslalem o tym, ale zobaczymy na rachunek czy rzeczywiscie straciles.
Przez pomy³kê tre¶ci SMSa musia³em sprawdziæ kilka razy w rachunku i nie znalaz³em nic ile straci³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum