_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Ostatnio zmieniony przez Basiulka 2008-01-28, 07:48, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Podstawowa szukania to jest Google niech szukają w googlu. Jeżeli ktoś napisze takie głupoty jednym słowem pójdzie BAN!
Słuchajcie ludziska jeżeli zadajecie takie pytanie, osoba która zadała pytanie takie łatwe ( mozna bez problemu znaleźć w googlu) i odpoczywa na ciepłym dupsku i pijąc kawusie a my mamy dla tej osoby szukać linki. To jest nie w porządku jeśli osoba ma rzeczywiście trudności szukaniem czegoś lub nie kuma jak znaleźć to ok, ale nie takie śmieszne cienkie pytanie stylu---gdzie mogę znaleźć pióro parker we Wrocławiu? to faktycznie głupota wielka jak wpisze w googlu parker to wyskoczy mnóstwo nazw.
Dlatego zapamiętajcie jedno zadajecie pytanie którego nie wiesz i trudno znaleźć w Google to wam pomożemy.
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
Kopciuszek, czemu nie ma znaczenia od razu na ban? :/ że niemożliwe to samo szukałem google po niemiecku nie mogę znalezić tak samo angielski i ameryka :/ jeżu nie pisałem głupoty tylko poważny zadałeś ten pytanie
Nitro Nike, heh nie pisałam do ciebie że otrzymasz od nas Ban lecz ja mówie jak ktoś napisze takie pierdoły łatwe pytanie gdzie łatwo szukac na googlu to dostanie ban bo jest dziecinny wiec, Nitro Nike nie napisałam konkretnie do ciebie, lecz do wszystkich.
Na razie na szczęście temat jest ok ale jak zobacze że taki temat jest dziecinny typu "ile macie latek?" to ta osoba dostanie Ban lata nie musi wiedziec to tajemica użytkonika. Podałam tylko przykłady i juz
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
Poziom: 33 HP
6%
178/2982
MP
100%
1424/1424
EXP
96%
113/117
detektyw2003 [Usunięty]
Poziom: 34
Wysłany: 2008-03-29, 23:53
Chyba nie ma tych linków . Wczoraj Surfowałem po Necie i natrafiłem na ciekawe linki .
Wiecie co? nawet nie pomyślałam o tym żeby można było uczyć się z neta jakiegoś innego migowego. Ale nr. Teraz będę pamiętała o necie, że można poszukać słownik migowego obcego.
Dobrze,ze sa w internecie j.obce-migowe.Zawsze mozna skorzystac zeby nauczyc migac.Jezeli spotkamy obcokrajowcow nieslyszacych a znajac choc troszke j.obcego- migowego i mozna porozmawiac jest to ciekawe.W przyszlosci jak znajde czas to chetnie poucze sie kilka jezykow obcych migowych
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum