Wysłany: 2004-07-22, 21:45
Cóz prawde powiem Wam,otoz mam znajomego z USA -nie widzialam sie zniom na zywo!Widzialam na zywo we Wroclawiu w PZG pare osob w tym roku,ktore przyjechaly do Polski z USa,Kanady i nauczylam sie pare slow po American i nawet nie jest zbyt podobne,calkowicie sa inne pokazy!
Zapraszam was tu na nauke Alfabetu, wlasnie te stronke dostalam podana przez znajomego z ktorym czesto rozmawiam- Los Angeles,starszy ode mnie o wiele lat ale dobrze sie rozmawia,opowiada o zonie i dziecku swym...przy okazji na msn przez kamere miga:)
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
no cóż tak się powtarzają, bo wiesz ,że nie które ludzie, np. urodzili nowe dzieci ,a dzieci nie oglądali tego , a starsi oglądali, bo oglądali dawno ,a dzieci dawniej nie było prawda ?
Wysłany: 2004-07-30, 19:47
Ale szczerze mowiac ten jezyk migowy mnie sie bardzo podoba,mimowolnie jest smieszny Amerykanski lecz ciekawy:)-uczyc sie bede:)
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
Ja chce jężyk migany po angielsku słowo np samochód = car a ja chce migany że chiał oglada krókie pokazuje miga ręka jak Polska.
Chiałbym daj mi strony migany polski i angielski?
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Ja chce jężyk migany po angielsku słowo np samochód = car a ja chce migany że chiał oglada krókie pokazuje miga ręka jak Polska.
Chiałbym daj mi strony migany polski i angielski?
Agnessa Bardzo dziękuje ci fajne strony, ale tam w Ameryce osoby niesłyszące korzystają w porozumiewaniu na migi, używając mnóstwo znaków języka miganego, i działa bez problemów strona http://www.lifeprint.com/...ayout/signs.htm
A druga tamta stronka "Brytyjski język migany" - http://www.learnbsl.org/learnbsl.html nie działa - chyba, że trzeba kliknij na "Kliknij, aby uruchomić formant ActiveX na tej stronie sieci Web." :/
Poprawka zdań pod względem na ortografię i gramatykę
Picasso
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Ostatnio zmieniony przez Picasso 2007-08-05, 00:41, w całości zmieniany 1 raz
A druga tamta stronka "Brytyjski język migany" - http://www.learnbsl.org/learnbsl.html nie działa - chyba, że trzeba kliknij na "Kliknij, aby uruchomić formant ActiveX na tej stronie sieci Web." :/
Trzeba zainstalować formant ActiveX (wtyczka) dla Mozilii Firefox & Seamonkey i Opery:
Adobe Flash Player >>TU<< Adobe Shockwave Player >> TU<<
Po zainstalowaniu tych wtyczek i po uruchomieniu przeglądarki te stronki powinny działać bez problemów i tak jak na gładko.
ooo to fajnie ze Agnessa, podala link moze naucze sie brytyjskiego j.migowego jak znajde czas
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum