Pojawiła się wersja 1.01 tego programu jednak dawno temu i dlatego nie wiedziałem ,że istnieje ten program... o tym poinformowano na stronie www.glusi.pl ale bardzo mi się zdziwiło ,że nie ma napisane info na podstronce o programie i pisze "jest niedostępny".
Ten program jest autorstwem Mariusz Sak i ks Grzegorz Sokalski ,którzy sami to robili...
podziwiam się ich prace nad programem.
1 płyta CD + instalacja programu na obejrzenie filmików MPG + około 1400 filmików o ile wiadomo to około 1400 słów migowych. Dzięki koleżance dostałem program
Mam tu program zainstalowany i przetestowałem wszystkiego jednak są błędy np. filmiki przesunęły w prawo o połowę w oknie programu i bardzo poczatkująca praca, znaczy ,że za bardzo czarne tło z białymi tekstami w oknie programu oraz pasek źle wstawione i nie widać ramek itd... więcej nie trzeba pisać i wystarczy. Mam nadzieję ,że pojawi dalsze wersje tego programu np. w wersji 2.0 będzie super.
Ciekawe ... ktoś z Was mają ten program ?
Jak macie ten i napiszcie co sądzicie o programie i oceńcie o tym
O! Fajnie! Przecież jest nowość programu edukacyjnego dla niesłyszących nie tylko również dla słyszących,ktorzy chcą poznać nowych znaków miganych-dawno nic o tym nie wiedzialem!
Znam 2700 znaków miganych,dzięki korzystaniu się książek PZG - czasami niektorzy niesłyszących mnie naśladują ,nabywając ich nowych znaków miganymi .Bardzo czesto ludzie słyszące patrząc na mnie,jak rozmawialiśmy z kimś niesłyszącymi,podziwiają!
Ten wyżej program MSJM 1.01 autorstwa M. Sak i ks G. Sokalski jest prezentem dla Wszystkich, znaczy że ten program jest za darmo i nie można sprzedawać komuś bez zgody autora. Tak to pisało informacja w programie na pasku "o programie". Więc to jest za darmo ,ale tego programu do tutaj nie umieszczę , ponieważ ma za dużo pamięci nawet jedna płyta.
A jednak znalazłem jeszcze w wyszukiwarce, ze jest jeszcze inny program z innego autorstwa i oczywiście MSJM ze strony -> http://migowy.glt.pl/ ,ale ma tam około 500 znaków migowych, alfabety migowe i pozostałych opcji. I tam pisze ,że nie jest dostępny do sprzedaży ,a to mnie ciekawiło ,że oni będą sprzedawać ten inny program ,a nie z góry MSJM 1.01 jest za darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum