|
|
| Autor |
Wiadomość |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 49
|
|
Wysłany: 2007-12-10, 23:18
Adres WWW: www.alldeaf.pl | www.design.alldeaf.pl |
|
|
| Matrix napisał/a: | 2. Inne wiadomości (na samym dole)
- system rss ze strony onsi i sss (z sss jest malo newsów)
| zostały przeniesione do podstrony gdzie tam lepiej widzimy , kliknij w ten link http://alldeaf.pl/portal.php?mode=inne
- co do krzaczki wyświetlają na podstronie to nie patrzcie na krzaczki, wyślę do administratora strony niepelnosprawni.pl na temat krzaczki.
a dlaczego przeniesione ? ponieważ na oczach w Portalu mnie przeraża wygląd gdy jest dodane inne wiadomości.
| Twix83 napisał/a: | | - Waluty ( jakie są kursy cen dolar, euro itp ) |
| Nitro Nike napisał/a: | | Twix83 napisał/a: | - Waluty ( jakie są kursy cen dolar, euro itp )
To jest dobre to właśnie www.dziennik.pl tam na dole ile pokazuje cena dolar, euro.... |
|
dodane
w Portalu dodano:
1. Kursy walut (w menu po prawej stronie i na samym dole)
| NNN napisał/a: | A czemu nie? Jeśli własnym pomysł, który zrobiłem jakieś gry i oczywiście będę wstawił do gry swojej prawa autorskie A co z tego programu na razie jeszcze nie wiem dokładnie co będę robił, może to C++ za pomocą nagłówki OpenGL, albo JAVA, a może coś lepsze jakieś program do budowanie gry. A z PHP na pewno nie, bo jeszcze nie słyszałem o tym, że można robić gra. Jak skończę studia, przy okazji będę miał dużo czas zbieranie tematy o budowanie gry. | PHP służy to stworzenia stron tak jak HTML, ale w PHP jest zaawansowany niż HTML. Więc jak ty stworzysz grę użyjąc JAVA lub innego i ja stworzę w PHP to razem strona o gier będzie super. Ale jedynie to ja będę musiał umieć obsługiwać w PHP na 100% ,a nie 10%
No ale zobaczymy później, może za kilka lat...
| Agnessa napisał/a: | | A ja mam propozycje - utworzyc taki dzial, w ktorym mozemy przeczytac kiedy, na ktorym kanale TV i o ktorej godzinie beda programy telewizyjne z napisami | o dzięki, właśnie o tym zapomniałem
Więc potrzeba mi więcej czasu na znalezienie rss programu tv z napisami dla niesłyszących, a na stronie www.tvp.pl całkowicie zmienił szablon, a to ta strona w/g mnie jest najgorszą stroną niż poprzednią
|
|
|
| Poziom: 49 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

|
|
Wysłany: 2007-12-11, 11:33
|
|
w Portalu dodane:
1. Program TV (link do podstrony)
2. Repertuar Kin (link do podstrony)
3. Wyniki Lotto (po prawej stronie menu i na samym dole)
ale jedynie problem jest ,ze te wyzej 3 dodane są zrobione w kodzie iframe, a tego kodu odradzam , ale musiałem nic innego nie ma dla php, includowanie kiepsko wyglądał.
4. Bramka SMS ulepszona wersja, darmowa i płatna (link do podstrony)
Proszę Was abyście napisali na temat dyskusji o Portalu, czy lepiej wygląda lub czy gorzej, jeśli gorzej to napiszcie co mamy zmienić.
|
|
|
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
Mikosz
;-)
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 39
|
|
Wysłany: 2007-12-29, 17:47
Adres WWW: www.taxi-elita.pl |
|
|
Późno czytam temat. Fajne pomysły macie i to mi się podoba...
| Twix83 napisał/a: | | - Benzyny ( jakie są aktualne cen benzyn ) |
Właśnie bardzo chciałbym takie coś sprawdzać codziennie jakie są ceny paliwa na wszystkich stacjach we Wrocławiu ale to chyba nie możliwe. Jakoś nigdzie nie widziałem na necie takiego bajeru...
|
| Poziom: 39 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
374/4676 |
|
|
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

|
|
Wysłany: 2007-12-30, 21:17
|
|
w Portalu dodane:
1. Katalog stron WWW dla Niesłyszących (na dole)
- Cała podstrona http://katalog.alldeaf.pl/
Mikosz, jasne, problem w tym ,ze bede musial recznie pozmieniac ceny paliw z roznych miast i nazw stacji oraz jeszcze codziennie co 24h... to jest bez sens. A żeby był automatyczny skrypt ktry wygeneruje ceny w cenniku to by było dobre i to dużo do wyświetlania. Na stronie Portalu nie zmieści, podstrona jest ok. Ale jeszcze takiego skryptu nie znalazłem, wiec nie moge nic zrobic :/
Tak na przykład: http://www.cenapaliw.pl
|
|
|
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
bumerang
Nowy

Poziom: 5
|
|
Wysłany: 2008-03-16, 18:28 Kącik zainteresowań
|
|
|
Ja proponuję założyc na forum alldeaf KĄCIK ZAINTERESOWAŃ. Kazdy ma jakieś hobby i zdolności do czegość. Można się w kąciku wymieniać informacjami. Np ktoś zna dobrze elektronikę samochodowa, lub zna się na samochodach a ktoś inny zna sie na akcesoriach komputerowych. Dziewczyny mają własne hobby. Nie trzeba bedzie latać po innych forach w poszukiwaniu informacji. Może już tu taki kącik informacji istnieje a ja przegapiłem?? bo jeżli nie ma to dobrze byłoby go założyć.
|
|
|
|
 |
NNN
 Wysokozaawansowany

Poziom: 24
|
|
Wysłany: 2008-03-18, 12:21
|
|
|
bumerang, masz racja, to jest dobry pomysł, żeby założyć na forum Alldeaf "Kącik zainteresowań". Który nie ma listę pod "Sporty, hobby i inne..." wtedy ktoś ma pomysł jakieś temat swoje hobby lub zainteresowanie, wtedy założyć nowe temat pod "Kącik zainteresowań". To jest dobry pomysł.
|
_________________ I will not return here... |
|
|
|
 |
malina
świeża malina
 Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 29
Pomogła: 1 raz
|
|
Wysłany: 2008-03-21, 09:11
|
|
|
a kącik o aktualnych konferencjach związanych z kulturą Głuchych???? tego też nie ma i rzadko kiedy się pojawiają takie informacje, a sądzę że trochę osób byłoby tym zainteresowanych
|
_________________ "być wykształconym znaczy być dwujęzycznym"- W.F. Mackey
"nawet sama umiejętność czytania w obcym języku wystarczy, by stać się podmiotem dwujęzycznym"- D. Bouvet |
|
|
| Poziom: 29 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
107/2142 |
|
|
|
|
 |
bumerang
Nowy

Poziom: 5
|
|
Wysłany: 2008-03-22, 16:52 Kącik zainteresowań (kultura)
|
|
|
Malina, jak najbardziej taki kącik o kulturze gluchych jest nam potrzebny. Osoby słyszące dla nas lepiej przystosują się, znając naszą mentalność w sensie duchowym, żebyśmy byli lepiej tolerowani przez świat słyszących. Myślę że na all takie osoby są. Narazie smacznych pisanek.
|
|
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

|
|
Wysłany: 2008-03-28, 21:14
|
|
bumerang, malina, NNN, stworzyłem 2 działy, o którym chcieliście.
dział: Konferencja
dział: Zainteresowania
może być ?
A poza tym to napisaliście nie na ten temat, ten (wyzej) temat jest związany o portalu czyli na stronie http://alldeaf.pl - Portal !
Czy jeszcze jest ktos , kto wie czego brakuje w Portalu ?
|
|
|
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|