Wysłany: 2009-05-16, 16:56 Jaka karta dobra dla firmy komórek?
Mam pytanie chce dowiedzieć się, bo mi trochę zdenerwuje się za dużo wybór karta dla komórki bo miałem Era, a potem znowu Orange, a znów się Play teraz już nie wiem za dużo wybór bo chciałbym najtańszy sms do wszystki sieci np 0 gr lub 1 gr.
Bo mam karta Orange i Play.
Jaki macie karta? Kto wiesz opis wszystkie karty: Orange, Era, Play, Plus, Heyah?
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Ostatnio zmieniony przez Matrix 2009-05-21, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam oragne, miesiąc temu miałam era ale zgubiłam telefon, więc zmieniłam na oragne. Era jest droższa od oragne (przypadku wysyłania sms) podobno tani jest właśnie Plus.
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
O tej karcie nie wiem która jest lepsza, nie skorzystam tej karty.
Tylko abonament sieci Plusa.
Od teraz są nowe taryfy (abonamenty) w sieci rożnych firm mają już ponad 400 sms'ow i kilka setnych minut darmowych... są tam wybory, które wolisz tańsze czy droższe i na jakie komórki Ci przypada do gustu i po kłopocie dostaniesz.
Powiem ci tak, te komórki, które używasz z kartą te są drogie i nie stać Cię na zakup lepszej nowej komórki. A abonament nie, wybierasz komórkę za 1 zł i wybierasz tańsze taryfy i już.
Teraz moja kolej Z tego co widzę że Nitro Nike, ma mętlik w głowie. Trudny wybór. Musiałbyś sam porównywać ceny i takie tam. Ja obecnie mam abonament ORANGE. Wcześniej miałem SIMPLUS. Ja uważam żę lepiej byś brał Simplusa ponieważ na tel. pokaze saldo konta W Orange i w Erze nie pokazuje, lipa. Kiedyś tak miałem że wysyłałem sms za 1 grosz
Teraz kolej na mnie Miałam Simplusa a teraz Erę na abonament i szczerze mówiąc chce wrócić do Simplusa czyli telefon na kartę i jest tańszy niż z ery jak mi się skończy umowa z ery to potem wrócę do Simplusa choć mam więcej znajomych z ery ale i tak dużo płacę za rachunek ach,od innych słyszałam ze także jest dobry Orange-trzeba porównać ceny i wybrać właściwa powodzenia
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum