[OT] www.osiolek.com R.I.P.
Wlasnie zamkneli osiolka. Ktos musial chlopakow niezle nastraszyc, bo wczesniej na stronie pisalo wyraznie, jakby komus odpowiadali, ze nie hostuja zadnych plikow a jedynie linki - a teraz jeszcze ten opis cyt. "zabawa ta jest zbyt niebezpieczna dla nas i dla was".
Bo wcczoraj napiszałem strony www.osiolek.com był zdenerwuje się bo już nie ma strony osiolek jak napisy do filmów. Co się dzieje świat zmienił się coś dziwne przez polcija. Byl dobry strony osiolek, ale inne strony jest np: emulek.
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Właściwe ta stronka na pewno tymczasowo zamknięta możliwe z powodu konserwacji albo przenosiny do innego serwera...właśnie już przypomniało mi, że kiedyś podobna sytuacja tej stronki była tak identyczna.
Możliwe, że osiołek już się kuleje z przeciążenia i zmęczenia i w końcu osiołek już jest bardziej padnięty... Joke
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Dziwne ja zobaczyłem strony jest www.osiolek.com bo napiszanie "strona osiolek.com jest tymczasowo w modernizacji, przepraszamy za utrudnienia
Ekipa osiolek.com" Bo mój kolega mówi to ze pan zrobić coś dodaje nowe i dziwne sytuacje.
Jak zapewne wiele osób wie, w naszym pięknym kraju, występują ostatnio różne akcje, skierowane przeciwko osobom korzystającym z internetu.
Z uwagi na te akcje, postanowiliśmy zawiesić działalność strony osiolek.com.
Prosimy o wyrozumiałość - my też mamy własne życie w "realu".
Pewnie wielu z Was, drodzy użytkownicy, będzie zniesmaczona zamknięciem strony, ale w naszym kraju nic i nikt nie może czuć się pewnie,
a umierać za tłumy sami nie chcemy.
Może się jescze kiedys spotkamy...
A teraz żegnamy Wszystkich wiernych userów którzy przez 5 lat zaglądali na naszą strone.
OSiOLEK TEAM
P.S. Może się boimy, może nie, ale mamy własne rodziny a sytuacja w Polsce nie jeste pewna.
W politykę się nie bawimy, każdy widzi jak jest.
Według Nas, rozwiazanie, które podjęlismy, jest na chwilę obecna rozwiazaniem najlepszym
i nie chodzi tutaj o umiejscowienie serwera, tylko o dalsze życie w swiecie rzeczywistym.
Już kończył się 5 lat osiolek :( ja bardzo lubię dobry strony osiolek kurde
OSTRZEŻENIE !!!
// Pamiętaj!!! Pisz tylko w jednym poście, a nie drugim pod rząd po nim,
// inaczej jeżeli ta sytuacja się powtórzy sie tak samo, to będę powykasować ten post pod rząd
// Picasso
Ostatnio zmieniony przez Picasso 2007-06-01, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum