Cześć wam wszystkich, nie będę pisał tak jak wszyscy nowi "Cześć jestem nowy!". Na początku chciałbym napisać, że jestem osobą głuchotą od urodzenia, a od 2 roku życia noszę aparat słuchowy i nie rozmawiam poprzez języka migowego tylko normalnie mówię i słyszę, ale nie tak normalnie jak zdrowi osoby tylko z grupy głuchych Obecnie się uczę w Instytucie w Kajetanach, na pewno każdy kojarzy te miejsce z wadą głuchą. Wybaczcie mi, że ja piszę tak troche nie zrozumiale, bo wiem, że mam problem z odmienianiem słowa przez przypadki i staram się nad tym popracować. A jeśli chodzi o rozmowy towarzyskie na żywo, na cztery oczy to jest taki problem, że czasami nie mogę dosłyszeć, niezrozumieć każde słowo oraz czasami nie wyraźnie mówię. Jestem otwarty na każdą znajomość i nie traktuje ludzi na grupy gorsi i lepsi, każdy jest RÓWNY. Pozdrawiam Artur z Torunia ! Myślę, że ktoś jest z Torunia i pozytywnie mnie przyjmiecie do forum?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum