a jesli slysze bez aparatu jak rozmawiac przez telefon to jakie jest?? slaboslyszacy czy nies³yszacy
Ja jestem osoba s³abos³ysz±ce bo no¶iæ aparat s³uchowe z uszy np rozmawiaæ, s³ucha muzyka, graæ przy komputerze z g³os, filmy itd... Tylko bez aparat z s³uchowe to nies³yszy przez telefon i komórki a aparat z s³uchowe s³ysze ale nie rozumiem fale d¼wiêkowe wszystko to lipa przez zabrak³o genetyki bo by³ w kiedy my¶la³em ze Lekarz ¼le zrobi³ od urodzenia to nie tylko zabrak³o sk±d wziemie lekarstwo genetyki bardzo trudne badania.
_________________ Nareszcie ju¿ mam grê cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ ju¿ jestem najlepszy ;P a inne ludzie bojê siê i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
W moim przypadku by³o podobnie jak u Mikosza,w sumie dok³adnie nie wiadomo,bo zbieg³y siê w tym czasie dwa wydarzenia(wspi±³em na kojec i wypad³em na posadzkê a jaki¶ czas pó¼niej dosta³em jak±¶ felern± szczepionkê-eh wtedy lekarz by³ jak weterynarz).
Jestem niedos³ysz±cy(st.znaczny),mimo to pos³ugujê siê mow± na co dzieñ i funkcjonujê w¶ród s³ysz±cych.
Pozdrawiam niedos³ysz±cych i nies³ysz±cych
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum