|
|
| Autor |
Wiadomość |
Sarenka83
Zaawansowany

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 17
Pomogła: 1 raz
|
|
Wysłany: 2006-03-13, 15:13
|
|
|
Pink Pig zrezygnowałam ze szkoły na Dworskiej 2 razy, ale po miesiącu przeniosłam się do szkoły do liceum profilowanego na Nowodworską. Skończyłam liceum profilowane właśnie w liceum na Nowodworskiej bardzo lubiłam j. polski nie nie uraziłaś mnie ... nie wiedziałaś o tym że przeniosłam? Pozdro!
|
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
Lucinda
Wysokozaawansowany

Woj.: kujawsko-pomorskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 24
|
|
Wysłany: 2006-03-18, 23:19
|
|
|
Sarenko dobrze zgadlas ta polonistka to była pani Magda ktora kiedys pracowala w internacie ale zmienila zawod i teraz uczy nas jezyka polskiego. Ja tez kocham j.polskiego bo to bardzo ciekawa lekcja
|
|
|
|
 |
blondynka
Średniozaawansowany

|
Wysłany: 2006-03-19, 13:12
|
|
|
Lucinda, NIe wiedziałam, że pani Magda pracowała w internacie, a teraz w szkole jako nas uczy polonistką... Ja myslałam ze od razu pracowała jako nauczycielka a tu jeszcze była w internacie, ale fajnie...
Sarenko, Tak masz rację... jesli znasz no to spotkaj z panią Magdą i bedzie miłe wspomina
|
|
|
|
 |
Lucinda
Wysokozaawansowany

Woj.: kujawsko-pomorskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 24
|
|
Wysłany: 2006-03-19, 14:11
|
|
|
Blondynko, to fakt ze kiedys pani Magda pracowała w internacie ale tylko na rok. Dłuzej pracowała w szkole i to do dzis
|
|
|
|
 |
Sarenka83
Zaawansowany

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 17
|
|
Wysłany: 2006-03-20, 15:17
|
|
|
Ja znałam Panią Magdę tylko z widzenia, mówiłyśmy tylko do siebie dzień dobry jak odwiedzałam koleżanki w internacie. Nie pamietam czy z Panią Magdą rozmawiałam.
|
|
|
|
 |
xmaalinkax
Początkujący

Poziom: 7
|
|
Wysłany: 2009-06-10, 15:34
|
|
|
sięgnij po streszczenia, opracowania i już gotowe
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|