|
|
| Autor |
Wiadomość |
Lucinda
Wysokozaawansowany

Woj.: kujawsko-pomorskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 24
Pomogła: 1 raz
|
|
Wysłany: 2007-03-03, 14:33
|
|
|
Justyna1985, to proste! Nie ma numeru szkoły tylko "Liceum Profilowane w OSW Dzieci Nieslyszacych"
Aha to ty. Widzialam twoje zdjecia ale nie wiedzialam ze to ty. Raz cię widzialam z twoim chłopakiem ale to było dawno. Pozdrawiam.
|
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
Mikosz
;-)
 Super Profesor Świata

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 39
|
|
Wysłany: 2007-03-04, 13:11
Adres WWW: www.taxi-elita.pl |
|
|
Trzeba przyznać ze to fajna strona Niestety nie natrafiłem na moją klase z podstawówki masowej lecz pisze imię i nazwisko nauczycielki Chemii
Także zawodówka na Dawida też nie ma. Natomiast w Leszczyńskiej szkole prywatnej jest Łukasz Michalik i chyba Kamil Noworyta, pewnie znacie ich
Dzięki takiej strony znalazłem link do strony szkoły podstawowej (masowa) w której uczyłem. Widze że kierownictwo tacy sami oraz kilka moich nauczycieli.
|
| Poziom: 39 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
374/4676 |
|
|
|
|
 |
Puma_09
Początkujący

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
Wysłany: 2007-03-05, 15:17
Adres WWW: www.zaglebie-lubin.pl |
|
|
Ja właśnie w nim jestem. Liceum Profilowane / klasa I /... jeśli chcecie zobaczyć
|
|
|
|
 |
marOOnz
Byłem, jestem i będę Tobą ^_^
 Zaawansowany

Woj.: mazowieckie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 16
|
|
Wysłany: 2007-03-07, 12:40
|
|
|
..., a ja rowniez zarejestrowalem sie tam i pewnie czesc z Was mnie znajdzie i zna ;D
|
_________________ Nie ma podpisu ^_^ |
|
|
|
 |
RozaCaro
Carpe diem
 Wysokozaawansowany

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
|
|
|
 |
TPG Wrocław
TPG Wrocław Nowy

Flaga i kraj:

|
Wysłany: 2010-09-13, 13:14
|
|
|
Witajcie, koordynuję projekt aktywizacji zawodowej dla osób z jednoczesnym, poważnym uszkodzeniem słuchu i wzroku. Poszukuję osób, które znają osoby głuchoniewidome i mogę mnie z nimi skontaktować. Dla osób, które są pełnoletnie jest przewidziane wynagrodzenie (można pracować jako rekruter osób głuchoniewidomych). Dla zainteresowanych podaję moje gg 7221948 .Pozdrawiam serdecznie Marta Kamer Towarzystwo Pomocy Głuchoniewidomym www.tpg.org.pl
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|