Portal
Forum
Shoutbox
Chat
Album
Szukaj
Znajdź osoby
Zaproś użytkownika
Zaloguj
Preferencje
Prywatna galeria
Nasze aparaty i implanty
Ulubione tematy
Użytkownicy
Galeria użytkowników
Grupy
Rangi
Statystyki
Lista uśmieszek
Lista ankiet
Blogi
Blogowe nowości
Mapa Google
Gry Online (flash)
Gry Online
Video
Regulamin
FAQ

Menu
Regulamin  | FAQ  | Szukaj  | Znajdź osoby  | Chat  | Użytkownicy  | Grupy  | Statystyki  | Lista uśmieszek  | Album   
   Rejestracja | Zaloguj    Kontakt
Design Dotacja Video Download Shoutbox
Blogowisko FAQ Blogi Blogowe nowości
 All Deaf - Forum dla niesłyszących, słabosłyszących i nie tylko.

Reklama

Poprzedni temat :: Następny temat
Przedmioty szkolne
Autor Wiadomość
Agusia 
:):):)SAMSONITE:):):)
Profesor

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
lew

Postawił 1 piw(a)
Poziom: 34
Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2006-03-20, 19:22   

Napisze tylko to co mam w szkole obecnie -co o niej sadze:

1.Informatyka-bardzo ja uwielbiam,poswiecam wszystkim pomocniczo -wiec chodze z kompa do drugiego kompa aby pomagac moim znajomym z klasy,wpisywac rozne dane za nich,bo tam mamy matematyko-,fizyko-,geometryczno- archiwalne prace:) ....mysle o maturze

2.Chemia- nie narzekam, narazie staram sie pomoc w mojej klasie osobom,ktore maja problemy,trudnosci i pisze za nich egzaminy poprawkowe

3.Jezyk niemiecki- jakos musze sobie radzic:D

4. Geografia- to ukochany przedmiot,poznajac wszystko co dzieje sie w swiecie i inne, maturka czeka na mnie:) wzorowo musze sie brac do roboty

5.Biologia-niestety jej nie lubie,jakos mi sie nie chce z niektorych tematow brac do nauki

6.Jezyk Polski- czasem,czasem cos sie naucze ale to zalezyc co mamy do czytania,bo nie wszystkei lektury sa wspaniale,teraz mamy Dziady i mnie ciagnie aby ja ponownie obejrzec:D,wiec nie moge odnalezc w wypozyczalniach na dvd filmu, maturka czeka na mnie

7. Fizyka-powoli,powoli ale moze kiedys i to polubie,lecz nie teraz

8.Matematyka-ten przedmiot jest spokojny,tylko za duzo musze osobom pomagac w rozwiazaniu dzialan,zadan ktore zadaje ostra profesorka,ale nie umrzemy od tego....wazne abysmy mogli zdac,kiedys myslalam o maturze z tego przedmiotu ale jednak chyba nie poradze....do rok nastepnego pomysle:D

9.Historia-za duzo tych wojennych opowiadan jest,dat do zapamietania ale czasem sa bardzo ciekawe tematy,podobnie jak Hitlerowskie czasy

Poziom: 34 HP   5%   161/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   22%   28/124
Linki sponsorowane
Status: Online
Ewa Pakalska 
efka
Nowy

Woj.: kujawsko-pomorskie
Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
skorpion

Poziom: 2
Wysłany: 2006-04-20, 20:31   

u mnie bardzo wiele zależy od nauczycieli, jak ciekawie wykłada i ma się dobry podręcznik to można skumać o co chodzi. tak więc nie mam szczęścia do chemii, tzn. do nauczucieli chemii, którzy tak nieudolnie uczyli. Za to trafiłam na fajnych od historii i to mnie najbardziej wciąga (i z tego zdaję maturę;)) i nie chodzi wcale o daty, tylko o rożne procesy, zjawiska, to naprawdę może być ciekawe. Dość podobnie polski i wos. Zaś matmę, fizykę i informatykę ciągnę tylko dzięki mojemu kochanemu braciszkowi, małemu geniuszowi w tych sprawach;) no, ale ścisłymi nie muszę się już zajmować, odeszły już i teraz najbardziej się liczą te, z których zdaję maturę, już za dwa tygodnie! :cry: trzymajcie za mnie kciuki i to mocno!

Postaw piwo autorowi tego posta

Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   75%   6/8
xmaalinkax 
Początkujący

Poziom: 7
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-06-09, 22:25   

Ja bardzo lubię matematykę! Bo rozumiem i logicznie potrafię myśleć. Ale rachunki ehh :/ nie lubię liczyć tylko :D
Fizykę też lubię.
Biologia itd troszeczkę.
A WOS bardzo nie lubię, nienawidzę tego przedmiotu, bo nie kumam i w ogóle :( Dziwne trudne słowa i dlatego i taką mam panią, że nie za bardzo mi pasuje :? :?
A polski troszkę ale nie lubię gramatyki :D
I angielskiego nie za bardzo, bo teorię umiem a nie zawsze mi udaje napisać spr w praktyce :( :? Ale jakoś idzie ten przedmiot :D

Poziom: 7 HP   0%   0/130
   MP   100%   62/62
   EXP   12%   2/16
xmaalinkax 
Początkujący

Poziom: 7
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2011-07-19, 15:21   

Bardzo lubię matematykę ;) Po prostu lubię rozwiązywać zadania, nie muszę wykuwać czegoś na blachę ;) Lubię myśleć logicznie, myśleć nad zadaniami :) I ewentualnie może być biologia ;)

A nie cierpię polskiego i historii :twisted: Bo nie lubię czytać lektury ! A na historii jest nuda i wgl nie interesuje się co mówi nauczycielka, nie lubię uczyć dat i jakieś wojny wydarzenia blee i wgl jest trudna historia :roll:

A nie zauważyłam, że wcześniej już coś pisałam. Ale to było w gimnazjum :D A obecnie jestem w klasie maturalnej w liceum :D

Poziom: 7 HP   0%   0/130
   MP   100%   62/62
   EXP   12%   2/16

Dodaj do:  Wypowiedź dla Blip  Wypowiedź dla MySpace  Wypowiedź dla Twitter  Wypowiedź dla Flaker  Wypowiedź dla Grono  Wypowiedź dla Gadu Gadu Live  Wypowiedź dla Œledzika  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu