Wysłany: 2006-03-20, 19:22
Napisze tylko to co mam w szkole obecnie -co o niej sadze:
1.Informatyka-bardzo ja uwielbiam,poswiecam wszystkim pomocniczo -wiec chodze z kompa do drugiego kompa aby pomagac moim znajomym z klasy,wpisywac rozne dane za nich,bo tam mamy matematyko-,fizyko-,geometryczno- archiwalne prace:) ....mysle o maturze
2.Chemia- nie narzekam, narazie staram sie pomoc w mojej klasie osobom,ktore maja problemy,trudnosci i pisze za nich egzaminy poprawkowe
3.Jezyk niemiecki- jakos musze sobie radzic:D
4. Geografia- to ukochany przedmiot,poznajac wszystko co dzieje sie w swiecie i inne, maturka czeka na mnie:) wzorowo musze sie brac do roboty
5.Biologia-niestety jej nie lubie,jakos mi sie nie chce z niektorych tematow brac do nauki
6.Jezyk Polski- czasem,czasem cos sie naucze ale to zalezyc co mamy do czytania,bo nie wszystkei lektury sa wspaniale,teraz mamy Dziady i mnie ciagnie aby ja ponownie obejrzec:D,wiec nie moge odnalezc w wypozyczalniach na dvd filmu, maturka czeka na mnie
7. Fizyka-powoli,powoli ale moze kiedys i to polubie,lecz nie teraz
8.Matematyka-ten przedmiot jest spokojny,tylko za duzo musze osobom pomagac w rozwiazaniu dzialan,zadan ktore zadaje ostra profesorka,ale nie umrzemy od tego....wazne abysmy mogli zdac,kiedys myslalam o maturze z tego przedmiotu ale jednak chyba nie poradze....do rok nastepnego pomysle:D
9.Historia-za duzo tych wojennych opowiadan jest,dat do zapamietania ale czasem sa bardzo ciekawe tematy,podobnie jak Hitlerowskie czasy
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
u mnie bardzo wiele zależy od nauczycieli, jak ciekawie wykłada i ma się dobry podręcznik to można skumać o co chodzi. tak więc nie mam szczęścia do chemii, tzn. do nauczucieli chemii, którzy tak nieudolnie uczyli. Za to trafiłam na fajnych od historii i to mnie najbardziej wciąga (i z tego zdaję maturę;)) i nie chodzi wcale o daty, tylko o rożne procesy, zjawiska, to naprawdę może być ciekawe. Dość podobnie polski i wos. Zaś matmę, fizykę i informatykę ciągnę tylko dzięki mojemu kochanemu braciszkowi, małemu geniuszowi w tych sprawach;) no, ale ścisłymi nie muszę się już zajmować, odeszły już i teraz najbardziej się liczą te, z których zdaję maturę, już za dwa tygodnie! trzymajcie za mnie kciuki i to mocno!
Ja bardzo lubię matematykę! Bo rozumiem i logicznie potrafię myśleć. Ale rachunki ehh :/ nie lubię liczyć tylko
Fizykę też lubię.
Biologia itd troszeczkę.
A WOS bardzo nie lubię, nienawidzę tego przedmiotu, bo nie kumam i w ogóle Dziwne trudne słowa i dlatego i taką mam panią, że nie za bardzo mi pasuje
A polski troszkę ale nie lubię gramatyki
I angielskiego nie za bardzo, bo teorię umiem a nie zawsze mi udaje napisać spr w praktyce Ale jakoś idzie ten przedmiot
Bardzo lubię matematykę Po prostu lubię rozwiązywać zadania, nie muszę wykuwać czegoś na blachę Lubię myśleć logicznie, myśleć nad zadaniami I ewentualnie może być biologia
A nie cierpię polskiego i historii Bo nie lubię czytać lektury ! A na historii jest nuda i wgl nie interesuje się co mówi nauczycielka, nie lubię uczyć dat i jakieś wojny wydarzenia blee i wgl jest trudna historia
A nie zauważyłam, że wcześniej już coś pisałam. Ale to było w gimnazjum A obecnie jestem w klasie maturalnej w liceum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum