ehhhh wiem co to jest transwetysta.....
trafiłem 8/16 hmm wstyd mi... ale jednak nie wygląda na faceta , która jest piękną kobietę eh no niektózy się zgadzają ,a jeśli kobieta wstawi penisa , to już dawno mnie nie ma i oddalam od jej najdalej
Co ja sądzę ? hm nie wiem i nie mam pojęcia dlaczego kobieta stała się tranwetystą i nie poradzę wyjaśnić coś trudnego ,a krótko mówiąc to ,że matka źle rodziła dziecko, np. miało być syn, a okazało się ,że jest córką, więc może w środku dziecko córka jest jak syn. To taki niektóry przykład.
Matka urodziła córka a ma w głowie jest chłopak, i źle budował ciało. Matrix, tak źle urodził.
A jeszcze jedno powiem : JEDEN GŁUPIA TO MIRIAM, bo ona nie chce usuń penisa, to tylko zostawić, dlatego chciała być piękna (ona (on) jest geja ) mieć chłopaka to tylko oboje geja. Starsznie !
Od urodzenia jest dziewczynka, a w mózg jest jako chłopak. To nie ma problemu operacja. Też usuń penisa.
Hmm, jest sława to BAR ma imię Dominika a nazwisko nie pamiętam, ona też transseksualna to jest w porządku niż MIRIAM .
I jeszcze Dominika ma chłopaka on jest też transseksualny .
hmm, jak urodził prawidłowo, później gdy dorosnię czuł jak dziewczyna to jest psychiatry
A jeszcze jedno powiem : JEDEN GŁUPIA TO MIRIAM, bo ona nie chce usuń penisa, to tylko zostawić, dlatego chciała być piękna (ona (on) jest geja ) mieć chłopaka to tylko oboje geja. Starsznie !
Tak, wiem o tej Miriamie i oglądałem to na TVN "Wszystko o Miriamie" były takie konkurencje... ale okropnie że to jest, bo ci chłopacy nie wiedzieli kim jest naprawdę Miriam a tak naprawdę dużo męczyli chłopacy aby odzyskać Miriam ale już wczoraj był finał i się dowiedzieli oboże jeden chłopak dostał finalistą i zwyciężcą ale podjął decyzję że chce być razem z Miriam
Wczoraj finał, uczestnik przegrał facetu, byli w szoku i dużo śmiali. A jeden facet wygrał bardzo zszokowali i byl niezadowolony. Długo myśli o Miriam i zastanawia się ze chce byc miriam. W końcu mówi TAK. MIriam była zadowolona. A potem następnie dnia w nocy mówił NIE. Facet mówił, ze nie chce być Miriam, i też nie chce mieć pięniadze. Bo ona kłamała. Ma dość. To już koniec.
ale już wczoraj był finał i się dowiedzieli oboże jeden chłopak dostał finalistą i zwyciężcą ale podjął decyzję że chce być razem z Miriam
co ? facet wiedział ,że Mira ma penisa i chciał być z ją ?
eh zwymiotuję
[ Dodano: 2005-02-07, 12:53 ]
Katanka napisał/a:
Wczoraj finał, uczestnik przegrał facetu, byli w szoku i dużo śmiali. A jeden facet wygrał bardzo zszokowali i byl niezadowolony. Długo myśli o Miriam i zastanawia się ze chce byc miriam. W końcu mówi TAK. MIriam była zadowolona. A potem następnie dnia w nocy mówił NIE. Facet mówił, ze nie chce być Miriam, i też nie chce mieć pięniadze. Bo ona kłamała. Ma dość. To już koniec.
Jeszcze to prawda Miriam jest piękna, ale szkoda ma penisa.
A transseksualne wszystko prawidłowo to są OK, to nie potrzebne penisa !!!
[ Dodano: 2005-02-07, 12:55 ]
Cytat:
[ Dodano: 2005-02-07, 12:53 ]
Katanka napisał/a:
no i w końcu , a czy to prawda ?
Tak jest, bo pytałam moja mama i co TV ? Więc jestem niesłyszaca, Ja byłam w pokoju, a mama i brat byli w kuchni i oglada TV. Mama juz opowiadała mnie i wszystko rozumiem. Mama mowila ze to paskudnie i glupia Miriam i po co penisa.
Tak napisałam prawda.
Uważam ,że transwestyta to dewiant seksualny-z tego powodu wywołuje w społeczeństwie z niechęcią lub agresją wobec crossdresserów.sprawi ,że oni czują się zlekceważone,wyśmiewani,poniżani itp. Istnieje aż ok. 12 rodzaje transwestytyzmu np.
-Transwestytyzm transseksualny
-Transwestytyzm fetyszystyczny
-Transwestytyzm narcystyczny
-Transwestytyzm heteroseksualny
-Transwestytyzm homoseksualny itp.
Znam z cytatu z specjalistycznego czasopisma oto cytat :
Cytat:
"Transeksualisci utożasamiają się z osobami przeciwniej płci i pragną do niej należeć, a dla osiągnięcia tego celu często decydują się na operację. W jednym z niemieckich szpitali czeka się na nią ponad rok.Gazeta "Bremer Nachrichten" podała też,że "spora" część transseksualistów to kobiety, które chcą zostać mężczyznami. W ich wypadku poddanie się zabiegowi oznacza rzecz jasna większe (i nieprzezwyciężone) trudności, niemniej także mężczyźni mają swoje kłopoty. Pomimo operacji oraz terapii hormonalnej dalej rośnie im broda, toteż przez całe lata koniecznie jest bolesne usuwanie włosków"
Jestem ostrym przeciwnikem popularności w społeczeństwie dewiantów i zboczeńców seksualnych, tak jak transwestytyzm. [/quote]
[ Dodano: 2005-02-07, 18:01 ]
Zgadzam się co napisał/a Katanka :
Cytat:
Matka urodziła córka a ma w głowie jest chłopak, i źle budował ciało.
Zdarza się bardzo rzadko tym,że matka urodziła dziecko np. córka z męskim narządem płciowym albo np. syn z biustem lub z damskim narządem płciowym - po prostu nie jest dewiantem seksualnym ,lecz urodzi na świat z wadą genetyczną .
Dewiantem seksualnym ten,który dobrowolnie chce zmieniać się narządy płciowe na inne np.meski lub damski (biust,penis itp.) przez operację ,by zostaje być transwestytą.
Nie wiedzialam, że ta Miriam jest transwestyta...
Prawie wogole nie ogladam TV, wole moj laptop...
No tak, jest taki w mojej szkole. On ubiera sie jak dziewczyna, mowi w formie zenskiej np. "jestem glodna", "bylam w kinie", zamiast w formie meskiej "jestem glodny", "bylem w kinie", tak odczytalam mowe z jego ust :] Powiedzial, ze czuje sie kobieta, jest zakochany w koledze z mojej grupy w internacie. Nawet maluje sie, nosi stringi i chodzi na obcasach. Co za facet...
No tak, jest taki w mojej szkole. On ubiera sie jak dziewczyna, mowi w formie zenskiej np. "jestem glodna", "bylam w kinie", zamiast w formie meskiej "jestem glodny", "bylem w kinie", tak odczytalam mowe z jego ust :] Powiedzial, ze czuje sie kobieta, jest zakochany w koledze z mojej grupy w internacie. Nawet maluje sie, nosi stringi i chodzi na obcasach. Co za facet...
bue he he he he... dobrze ,że nie mam kogoś znajomego.
i oczywiście jestem przeciw, ale jednak w Niemczech to same skandale !
Nie wiedzialam, że ta Miriam jest transwestyta...
Prawie wogole nie ogladam TV, wole moj laptop...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum