Poniżej tu pokazuje ten obrazek, który jest złudzeniem wzrokowym --> zgadnij po uważnym spojrzeniu na nim ile ludzi są w tym obrazku?? kliknij na nim, aby powiększyć
Zdaje mi się że jest tam aż 3 ludzi i do tego ta głowa duża to może liczyc to jako 4??
_________________ Moje życie miało imię dziewczęce.
Imię jasne jak konwalie pierwsze,
Rwane w trawie błyszczącej o świcie
Przez lilijne szopenowe ręce.
(...)
Martucha09 tam są aż dziewięć ludzi poszukaj bardzo bardzo dokladnie az znajdziesz 9 ludzi tak naprawde jest 8 ludzi a 9 to pies chodziaż inni mówią że pies się nie liczy ale pisze że mamy szukać aż 9 twarzy pies też ma twarz a inaczej mordkę. Szukaj szukaj...
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
hmmmmm jesli mówisz ze pies tez to w sumie mam 5 a reszty juz nie widze coś mi tu nie graaaa
(...)
Jutro wieczorem będę pokazywać wynik z tego obrazka --> będę pokazywać tu gdzie są ludzi w tym obrazku...Rzeczywiście w tym obrazku są 9 ludzi --> trzeba tak bardziej uważnie spojrzeć na to w tym obrazku .
W tym obrazku jest pies, to nie jest to ludzie, dlatego ten nie liczy do ludzi .
nooo udało mi się znaleść 8 głów, ale się namęczyłam a 9tego nie znalazłam nie mówię o psie bo nie liczyłam go. bo tak twierdzi picasso ze on sie nie liczy....
wiec z niecierpliwością czekam na prawidłową odpowiedz....
(...)
Ja własciwie widzę tylko 5 głów i nic innego nie mogę znaleść, ale piszecie ze jest jeszcze więcej... no cóż nie bardzo umiem dokładnie analizować tego obrazku
No wreście, 8 odpowiednio znalazłam a tego jednego nie mogłam znaleśc to właśnie było coś po prawej stronie bramy na dole.
Jednak już zaspokoiłam swoją cierpliwość
(...)
Picasso ta 9 to nie jest twarz tam nie ma nic! 9 twarz to ta cała postać wystarczy że popatrzycie troche dalej od tego obrazu to cały ten obraz to stary generał brama słuzy jako jego głowa ta panna- kołnierz i uszy pies- reka stary zakrzywiony facet część twarzy generała. To jest prawidłowa odpowiedź.
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum