...nie działa . Bo ja mam pierwszy system to dysk twardy i jedna BIOS.
A drugie dysk twardy to znaczy wszystkie dokument, zdjecia itp a nie programik, a drugie BIOS nie dziala ((.
Sprobowalam innego komputera, niestety nie działa.
Nie widać nic ani SLAVE i MASTER !!!
Mam zwykly dysk twardy juz ok i dziala. Obojetnie slave czy master.
myślę ,że może być uszkodzony, ale gdybyś ty była u nas to ja mógł bym sprawdzić czy jest w porządku i działa genialnie na moim drugim kompie. To wtedy ci powiem co i jak ? A teraz nie wiem czy jest uszkodzony...
Najlepiej wezwij pana z serwisu do twego domu i żeby sprawdził i naprawił wszystko. Ale uważaj ,żeby pan nie zaglądał wszystkie dokumenty to co posiadasz w drugim dysku ;ppppppp
w BIOSie nie tylko, ale teź bezpieczniki trzeba pozmieniać na np. master i slave i pozostale znaki, to taka malutka kostka czarna albo biala tam gdzie lezy obok kabli prądu z zasilacza.
Wiem jak wyglada bezpiecznik i juz wymienilam, niestety nie dziala
Okey, to ja pilnuje się hahahahahahaha.
Jutro pan przyjedzie.
Aaaa, jutro jeśli da się naprawic dysk twardy i udalo sie. To ja chowam sie w pokoju.
A cały komputer to zabrać do serwisu, bo mam kłopoty sprzętem, nie wiem znaleziono zły sprzętu.
Lepiej zostawic i powoli sprawdzi kompa i dlugo.
Ale nie martw juz jest inne kompa i bede pisac foruma .
Wysłany: 2004-06-20, 20:10
supcio, poczekamy jak napiszesz o dysku.
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
Wcześniej kiedyś było era dyskietek w każdym kompie, a teraz już popularne jest pamięć USB od 512 MB do 8 GB, a jeszcze już nowsze 16 GB. Wciąż napęd CD i DVD jest popularny prawie w każdym kompie.
W moim kompie mam napęd CD (2x CD-RW) i (1x DVD-RW).
// Poprawka zdania i literówki
// Picasso
Ostatnio zmieniony przez Picasso 2007-04-30, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum