Dzis mam szczescie i tak samo mialam szczescie w piatek 13 kwietnia Udaje mi sie wszystko dobrze zalawic i tak wlasnie dzis zalatwilam kilka spraw i do przodu a nie zawsze mi wychodzi w normalnym dniu
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
Miałam mały pech bo pojechałam na egzamin o 13 zamiast o 17 ale to nic mieszkam bliżej nie marnowałam czasu jazdami a po za tym fajni Kolesie kręcili się koło mnie joke
Nie wierze w pechowy dzień, pech przytrafia się każdemu w normalnym dniu.
Dlaczego o 13 pojechałam? bo dziewczyny mówili że mamy o 13 a potem było napisane że o 17 często zmieniają datę i godziny cóż w końcu to jest studia w ostatniej chwili coś zmieniają.
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
W/g mnie ten dzień 13-ty w dniu, który jest piątek nie ma żadnych wpływu na mnie i dla wszystkich, bo wiara w 13-ty dzień, ten jest szczególnym dniem, który może przynosi szczęścia czy nieszczęścia, to po prostu jest wiara w przesądy, rzeczywiście tą wiarę w to jest czysta zabobonność .
Normalny był dzień i byłem zadowolony z tego że nie mam pecha 13-sty piątek. Coś było dziwnego a innym razem miałem pecha tylko że nie pamietam w którym dniu.
//Poprawka zdania i gramatyki
// Mod Kopciuszek
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Ostatnio zmieniony przez Kopciuszek 2007-07-14, 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-08-06, 18:29
Widzę nie który osób nie przynosili pecha, cóż mieli szczęście. A ja... niestety miałem pecha, mój auto zepsuło akumulator. W tym samym dzień musiałem jechać do mojej dziewczyny. No... musiałem szybko kupić nowy akumulator i jechałem... Ale dobrze, że auto zepsuł w garażu niż w drodze, bo w drodze byłoby jeszcze gorzej.
Ja od dłuższego czasu w 13 piątek nie miałam jakiś tam pechów
Fakt jest że mojemu ukochanemu się trafił pech.
Ciekawe co będzie 13 czerwca w 2008
_________________ Moje życie miało imię dziewczęce.
Imię jasne jak konwalie pierwsze,
Rwane w trawie błyszczącej o świcie
Przez lilijne szopenowe ręce.
(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum