Uważając że szefowie w zakładach w każdych są zadowoleni pracy niesłyszących i słabosłyszących
A więc dlaczego bo niesł. i słabosł. są zawsze pilniejszy, starają się i wykonają prace na czas, jeśli chodzi osoba słysząca to oni tak gadają że nie wiem. Ale tak wszędzie nie jest bo szefowie nie przyjęli jeszcze jakich zakładach bo się boją czegoś że pomyślą że nie potrafimy, ale przecież mogą spróbować nas przyjąc
Ale praca dla nas niestety nie zawsze jest łatwa bo większość niesł i słabosł pracują w dużych zakładach ale nie takich jakich ciężkich rzeczy tzn. pracują tylko w szyciu, montują elektroniczne elementy itp. a dla nie słyszącyh i słabosłyszących są marzeniami pracować takie jakie jak w biurze, być szefem firmy, sekretarzem itp. ale niestety ciężko nam przyjąc więc dlaczego bo my nie słyszymy telefonu, nie potrafimy pisać samemu o coś proszą.
w pełni się zgadzam co pisałeś, ale niestety większość szefów firmy i zakładów natychmiastowo nie przyjęli i czekali na słyszących pracowników. Wiadomo wymagają kontaktów np. telefon i nie tylko...
Zobaczymy jeszcze w przyszłości czy uda się przyjmować do pracy, bo w dzisiejszym roku jeszcze szefowie są nie mili i zachowywali chamscy !
A myślałem ,że w końcu Polska weszła Unii Europejskiej , ale nic.
oj jestem bardzo ciekawy, skad slyszeliscie? Bo ja nic ani moja mama o tym mi nic nie mowila mam nadzieje,ze w przyslosci bedzie lepiej nas w Europejskiej, wiadamo,ze bedzie drozej kosztuje podatki, poniewaz Unia Europejska kazał nas,zebym wszystkie takie same cena do Europy np. Niemcy lub inny, a wlasnie od dawniej do teraz Niemcy mowią,ze nasa Polska są taniej kosztuje i ciagle przychodzą do nas na zakupic i nawet kupią nas dzialka na mazurce. I dlatego,ze musimy takie same kosztuje do Europy, ale wiem,ze bedziemy miec problem ze pieniądzmi No i musimy walczyc z siebie w przysłosci.
hmm... ze mnie są zadowoleni, ale nie mam pracy która by mnie satysfakcjonowała . Zatem nie czuję się szczęsliwa, mimo tego zem sumienna, bo co mi po tym?
Dokładnie niesłyszący i słabosłyszący są zawsze sumiennymi pracownikami i zawsze wykonują pilnie swoją pracę... ale sami wiecie ze sie boja zatrudniac niesłyszacych osob z różnych powodów np jak i wada słuchu przeszkadza bo trzeba osoby która rozmawia przez tel itd
_________________ Moje życie miało imię dziewczęce.
Imię jasne jak konwalie pierwsze,
Rwane w trawie błyszczącej o świcie
Przez lilijne szopenowe ręce.
(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum