Przesunięty przez: Matrix 2008-02-23, 13:33 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Justyna1985
Baby to Skarb! Zaawansowany

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 17
|
|
Wysłany: 2008-03-16, 23:23
|
|
|
Rzeczywiscie to dobry pomysł na otworzenie baru. czy ktos jeszcze chetni??
|
_________________ Najlepiej żyć z dnia na dzień, to jedyny sposób na szczęście
 |
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
NNN
 Wysokozaawansowany

Poziom: 24
|
|
Wysłany: 2008-03-18, 12:09
|
|
|
Kopciuszek, Mikosz, naprawdę fajnie macie pomysł otworzyć taki bar we Wrocławiu. I no życzę Wam powodzenie, aby spełniło Was plan. Mam nadzieję, że na przyszłości będziecie stawiać mi piweczko na koszt Waszej
|
_________________ I will not return here... |
|
|
|
 |
malina
świeża malina
 Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 29
Pomogła: 1 raz
|
|
Wysłany: 2008-03-21, 09:09
|
|
|
no to kiedy otwarcie tego baru????? mieliście pisać jakieś pomysły i co cisza????? piszcie kogo byście chceieli zapraszać do tego baru czy tylko niesłyszący mają przychodzić czy słyszący też mogą???? czy będzie podzielony że od połuidnia do wieczoru sprzedawane jedzenie a wieczorem alkohol jak to miałoby wyglądać????
|
_________________ "być wykształconym znaczy być dwujęzycznym"- W.F. Mackey
"nawet sama umiejętność czytania w obcym języku wystarczy, by stać się podmiotem dwujęzycznym"- D. Bouvet |
|
|
| Poziom: 29 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
107/2142 |
|
|
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 49
|
|
|
|
| Poziom: 49 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
mattai
Inwestor Początkujący

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 6
|
|
Wysłany: 2008-03-31, 19:03
|
|
|
I co z tym barem?
|
|
|
|
 |
malina
świeża malina
 Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
|
Wysłany: 2008-04-14, 09:51
|
|
|
nie byłam, ale mam znajomych którzy byli i nawet pytali jak to zorganizować, ale w dwóch dłoniach nikt nie chciał udzielić takiej informacji, gdyż wiadomo jeżeli otworzymy coś takiego we Wrocławiu to jest dosyć duża konkurencja i zabierzemy im klientów i pieniądze, po prostu trzeba by we własnym zakresie pochodzić i popytać jakby to miało tak na prawdę wyglądać
|
"nawet sama umiejętność czytania w obcym języku wystarczy, by stać się podmiotem dwujęzycznym"- D. Bouvet |
|
|
 |
 |
 |
 |
5% |
107/2142 |
|
|
|
|
 |
mattai
Inwestor Początkujący

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 6
|
|
Wysłany: 2008-04-14, 13:26
|
|
|
| malina napisał/a: | nie byłam, ale mam znajomych którzy byli i nawet pytali jak to zorganizować, ale w dwóch dłoniach nikt nie chciał udzielić takiej informacji, gdyż wiadomo jeżeli otworzymy coś takiego we Wrocławiu to jest dosyć duża konkurencja i zabierzemy im klientów i pieniądze, po prostu trzeba by we własnym zakresie pochodzić i popytać jakby to miało tak na prawdę wyglądać |
Cóż, masz trochę racji w tym co powiedziałaś. Ja preferuję zasadę zdrowej konkurencji. Uważam, że powinna ona istnieć, aby motywowała nas do działania
|
|
|
|
 |
Agusia
:):):)SAMSONITE:):):) Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 34
Pomogła: 2 razy
|
|
Wysłany: 2008-07-28, 07:23
|
|
|
Mikoszku ja takze mysle o tej samej dzialalnosci podobnie jak w łodzi pub Dwie dlonie, zastanawiam sie jak Go zorganizowac - mysle o tej sprawie juz od3 lat,duzo czytalam i dalej poszukuje jakies wiedzy,a pozniej mozna zainwestowac i starac sie o jakis fundusz.... jak narazie to trzeba sie zastanowic czy dzialalnosc we wroclawiu bedzie odpowiadajaca.... jak narazie to szukam roznych linkowi tematow aby wiecej sie dowiadywac na ten temat,poniewaz mozna by bylo milo popracowac w takim wygodnym miejscu,ale musi byc dobra i oplacalna,zeby nie byc na lodzie.
|
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
 |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|
|
|
 |
Agusia
:):):)SAMSONITE:):):) Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 34
Pomogła: 2 razy
|
|
Wysłany: 2008-07-28, 07:24
|
|
|
klub dwie Dlonie i moga zdradzac - wkoncu to jest ich tajemnica, nie chca aby byla jakas konkurencja,np z zoorganizowaniem imprez czy cos w tym stylu,ludzi musza miec,wkoncu wiadomo ze musza zarabiac,srodki sa potrzebne...
|
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
 |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|
|
|
 |
malina
świeża malina
 Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
|
Wysłany: 2008-09-04, 20:06
|
|
|
ale nie trzeba pytać dokładnie oto jak założyć bar trzeba mieć pomysł jak ma wyglądać wnętrze, jakie mają być ściany, szukasz miejsca i wtedy pytasz jaki jest czynsz i wtedy obliczasz czy się opłaca i jak można to zorganizować... masz projekt??? próbuj coś zorganizować bo wiele jest osób które myślą nad tym planem ale tylko myślą a nic nie robią ...
|
|
|
 |
 |
 |
 |
5% |
107/2142 |
|
|
|