_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Hmm... domyślałam że to Olka, ale trochę nie poprawnie migała. Tak jakby po swojemu, eh co ja tam będę się czepiała
_________________ Moje życie miało imię dziewczęce.
Imię jasne jak konwalie pierwsze,
Rwane w trawie błyszczącej o świcie
Przez lilijne szopenowe ręce.
(...)
Aha to ta Olkaa. Fajnie migała. Ciekawe czy chłopcy nauczą sie od Olki jak podrywac kogos na migi
No wlasnie... watpie, czy slyszaki zdolaja sie nauczyc jezyka migowego z tego filmiku :] Najlepsza nauka jezyka migowego jest spotkanie z osoba biegle poslugujaca sie migowym. Wiem to z wlasnego doswiadczenia
Fajnie Olka migała teraz mezczyzni wiedza jak kobiety podrywaja .Tylko chce aby jeszcze jakis facet migał i kobiety sie dowiedza jak faceci to robia i wtedy mozna porownac
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
jak najbardziej zrozumiałe migi mówi to słyszak bo najpierw obejrzałm film a dopiero po chwili zobaczyłam że napisy są z tłumaczeniem na dole... po prostu ślepa kura ze mnie
_________________ "być wykształconym znaczy być dwujęzycznym"- W.F. Mackey
"nawet sama umiejętność czytania w obcym języku wystarczy, by stać się podmiotem dwujęzycznym"- D. Bouvet
Wysłany: 2007-08-18, 17:17
Widze,ze fajnie migala Olka (Olkaaa) ale coz jezyk migowy kazdy ma swoje zdania ukladaniu na migi zdan.
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum