|
|
| Autor |
Wiadomość |
RozaCaro
Carpe diem
 Wysokozaawansowany

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

|
Wysłany: 2007-01-31, 09:01
|
|
|
Uważam,że oni są zmęczeni nauką i dlatego nie chcą chodzić do klubu a po drugie wiedzą,że tam starsi przesiadują więc nie pasi im bo jak wiadomo staruchy są wścibscy oni by chcieli aby była sama młodzież a nie tak pomieszane.
Myślę,że powinno być osobno tzn np we wtorki starsi a w czw młodzi co wy na to?
|
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
freya
Nowy

Flaga i kraj:

|
Wysłany: 2007-01-31, 09:36
|
|
|
Kiedys tak podobno było, że w środy byli młodzi, ale wszystko sie posypało bo właśnie ci młodzi przestali przychodzic...wtedy to bezsensu robic cos takiego...
|
|
|
|
 |
freya
Nowy

Flaga i kraj:

|
Wysłany: 2007-01-31, 09:47
|
|
|
no czyli z tego co przeczytałam z waszych opisów internatu itd. to nie ma zadnych szans zeby cos się zmieniło...a szkoda
|
|
|
|
 |
Kopciuszek
Głuchy-ósmy cud świata
 Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Wiek: 25 Dołączyła: 02 Lut 2006 Skąd: Bielany Wrocławskie
Poziom: 33
Pomogła: 2 razy
|
|
Wysłany: 2007-01-31, 10:40
|
|
|
| martucha09 napisał/a: | Kopciuszek napisał/a:
Matrixu teraz jest nowy regulamin Dworska stał sie o wiele lepszy od Nowodworskiej.
Co masz na myśli?? szkołę?? Jeśli tak to nie ma nic wspólnego z Twoim byłym internatem
Ty opisałaś wyżej o internacie w osrodku i do tego wmieszałaś tę szkołę co jest na Nowodworskiej. A tu my własnie tylko się uczymy a mieszkamy! |
A no fakt cosik źle napisałam szkoły a internatem.
zaraz poprawie.
|
_________________ Witaj Gość pisz bardzo ciekawe posty

|
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
6% |
178/2982 |
|
|
|
|
 |
Subik
Nowy

Flaga i kraj:

Zodiak:

Wiek: 26 Dołączył: 14 Gru 2005 Skąd: Jelcz-Laskowice Wroc
Poziom: 5
|
|
Wysłany: 2007-01-31, 10:45
|
|
|
Matrix club świt ? albo klub koło rynku <a jaki to klub ? bywałem kilka razy w pzg a tera aż niechce mi sie tam wpadać , widzac dziwnych starców ......chce aby byli tam młodzi.A to co gadają o tym internacie.....to smieszne pffff ile macie lat ze nie można wyjsc ...:| ale cóż ja nie znam swiata osób (slaboslyszacych-nieslyszacych) ani internatu nigdy tam nie byłem . Pozdro
|
|
|
|
 |
Picasso
Creative Graphic Artist ;-) Profesor

Flaga i kraj:

Poziom: 31
|
|
Wysłany: 2007-01-31, 21:31
|
|
|
Niestety już nastały czasy, że większość osób młodych coraz mniej przychodzą do klubu PZG, to najwidoczniej do tego klubu przychodzą staruchy i już kropka.
Już dawno nigdy tam nie przychodziłem do klubu PZG, bo zawsze są nudne i żenujące, bo niektórzy czasami pierniczeć o czymś i o innych...tam panuje atmosfera wyobcowania (zwłaszcza stosunki młodych do osób starszych), hipokryzji i pełen zjadliwych plotek o innych, którzy są niewinni i być ofiarami tych złośliwych obmow.
Klub PZG przy ul. Braniborskiej niby dom dla 'paranoików'
| Subik napisał/a: | | club świt ? albo klub koło rynku <a jaki to klub ? |
Już jest ten klub sportowy dla niesłyszących przy ul. Cybulskiego (chyba tak, ale numeru tej ulicy już nie pamiętam)- do klubu przychodzą więcej młodych ludzi .
|
|
|
| Poziom: 31 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
126/2536 |
|
|
|
|
 |
martucha09
Be Happy Wysokozaawansowany

Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 25
|
|
Wysłany: 2007-02-01, 21:45
|
|
|
| Cytat: | Już jest ten klub sportowy dla niesłyszących przy ul. Cybulskiego (chyba tak, ale numeru tej ulicy już nie pamiętam)- do klubu przychodzą więcej młodych ludzi .
_________________ |
To prawda, ale przeważnie jak jest ciepło na dworze to tak. Teraz zimą nie dlatego że tam niema centralnego ogrzewania i jest zbyt zimno. Ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłam i nie mam zamiaru, tylko muszę tam pójśc i wykreślić się z członkostwa pzg ŚWIt
|
_________________ Moje życie miało imię dziewczęce.
Imię jasne jak konwalie pierwsze,
Rwane w trawie błyszczącej o świcie
Przez lilijne szopenowe ręce.
(...) |
|
|
|
 |
Mikosz
;-)
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 39
|
|
Wysłany: 2007-02-05, 14:46
Adres WWW: www.taxi-elita.pl |
|
|
Ciekawe opowiadanie macie co ja czytałem od Was
Niestety z Wami sie zgadzam co piszecie, całkiem prawda wychodzi Jeszcze nigdy nie widziałem młodziutkich ludzi. Nawet jak ostatnio kilka razy byłem z kopciuszkiem w klubie to tam jesteśmy naaajmłodsi Po co mi tam staruchy... Rozmowy z starszymi osobami nie dla mnie, dziwne wtedy się czuję heh. Na cybulskiego nie byłem ale słyszałem ze nie mają tam ogrzewania lipa. Cosik PZG cienko sie starają a gorzej z przepisami internatu. Miałem też to samo w kolejowym internacie, takie przepisy bardzo mnie znudziły że ciągle sypiałem w internacie zamiast do miasta bo nie ma sensu skoro wieczorem o 21 musze być w internacie.
|
|
|
| Poziom: 39 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
374/4676 |
|
|
|
|
 |
abtygrys
abtygrys Nowy

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
Wysłany: 2007-03-24, 20:22
|
|
|
Witam was Kiedys bylo otwarte pzg dla mlodziezy kazdego srody. Ktora osoba obiecali ze przyjde w srode i porozmawiamy o tym czego wy chcescie. Wiescie o tym ze jestem przewodniczacy dom kultury. Organizuje rozne imprezy, prowadze warsztaty, ale sam nie dam raty. Mascie jakies informacje do wyslij emaila.
masz racje mikoszu "Popieram Freya Ostatnio ciągle widzę samych staruchów Miałem wrażenie ze jest silny niż demograficzny a młodzież wygineła Kopciuszek zawsze mi mówi że w czwartki jest święto staruchów "
Mozemy zaczac od nowa i sprobujemy inaczej i zrobimy spotkanie. Co wy na to.
zapraszam serdeczne na warsztatach "taniec aerobik" kazdego wtorki o godz 17.00 a czwartek spotkanie na rozmowe psychologiczne (co 2 tygodnie)
mascie jakies pytanie to wyslij emaila .
Pozdrawiam serdeczne.
|
|
|
|
 |
Agusia
:):):)SAMSONITE:):):) Profesor

Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 34
Pomogła: 2 razy
|
|
Wysłany: 2007-03-29, 09:46
|
|
|
| Matrix napisał/a: | Kopciuszek, ja nie wiem jaka jest sytuacja w ośrodku na dworskiej. Powiem Ci szczerze, ze uczniowie z podstawówki nie wpuszczą do miasta, pilnują wychowawcy, bo są za małe dzieci by zrozumieć. A poza tym ucziowie z zawodówki (ZSZ) to robią co chcą i niech pójdą, ich nauka jest do niczego, bardzo mało do nauki. A uczniowie z Liceum tu na dworskiej i tam na Nowodworskiej mają się uczyć jak kujon, nie wypuszczą do miasta dopóki nie nauczą się, nie odrabiają się. Jak na przykład jutro będzie sprawdzian to muszą się uczyć starannie. Wychowawcy wiedzą doskonale co mają robić i pilnują ,żeby dzieci nie leniuchowali. A po drugiej stronie, uczniowie z Liceum którzy nie mieszkają w ośrodku (w internacie), lecz dojeżdżają od domu do szkoły i na powrót. To mają prawo pójść do miasta, nie zawsze musi mieć przepustka.
A do klubu PZG nie wiem dlaczego mało młodych, więcej starców. Ale wiem ,że większość młodych poszli do klubu "Świt" lub do pubu koło rynku. |
Matrix od dluzszego czasu nie bywaja mlode osoby w Klubie Sportowym Swit,to znaczy kiedys bylo nas wielu,ale wiekszosc osob zdecydowalo odejsc,oraz niektore osoby i mniedzy innymi ja zlozylismy podanie o rezygnacje ze czlonkostwa Klubu Sportowego Swit,wiec teraz od dwoch lat tam nie bywam,w dodatku moi znajomi takze cosik nie wpychaja sie tam,nie czuja sie na sile aby isc....szkoda,ze to tak nagle klub sportowy przepadl z mlodzieza a pozostalo malo osob niz kiedys,oraz bywaja stalcy seniorzy w tym pomieszczeniu na pogawedki czy gry w szachy.
A co do klubu PZG to faktycznie widuje wiecej osob starszych niz mlodych,coz dzisiejsze czasy mamy inne,bo kazdy poszedl w swoja strone,kazdy otworzyl brame drzwi i osunal sie jak najdalej gdzie sie da....byle by byc szczesliwym
|
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
 |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|