Portal
Forum
Shoutbox
Chat
Album
Szukaj
Znajdź osoby
Zaproś użytkownika
Zaloguj
Preferencje
Prywatna galeria
Nasze aparaty i implanty
Ulubione tematy
Użytkownicy
Galeria użytkowników
Grupy
Rangi
Statystyki
Lista uśmieszek
Lista ankiet
Blogi
Blogowe nowości
Mapa Google
Gry Online (flash)
Gry Online
Video
Regulamin
FAQ

Menu
Regulamin  | FAQ  | Szukaj  | Znajdź osoby  | Chat  | Użytkownicy  | Grupy  | Statystyki  | Lista uśmieszek  | Album   
   Rejestracja | Zaloguj    Kontakt
Design Dotacja Video Download Shoutbox
Blogowisko FAQ Blogi Blogowe nowości
 All Deaf - Forum dla niesłyszących, słabosłyszących i nie tylko.

Reklama

Poprzedni temat :: Następny temat
Dom Kultury dla Głuchych we Wrocławiu
Autor Wiadomość
RozaCaro 
Carpe diem

Wysokozaawansowany

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
ryby

Poziom: 22
Wysłany: 2007-01-31, 09:01   

Uważam,że oni są zmęczeni nauką i dlatego nie chcą chodzić do klubu a po drugie wiedzą,że tam starsi przesiadują więc nie pasi im bo jak wiadomo staruchy są wścibscy oni by chcieli aby była sama młodzież a nie tak pomieszane.
Myślę,że powinno być osobno tzn np we wtorki starsi a w czw młodzi co wy na to? :wink:

Postaw piwo autorowi tego posta

Poziom: 22 HP   3%   33/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   25%   15/59
Linki sponsorowane
Status: Online
freya 
Nowy

Flaga i kraj:
Poland

Poziom: 4
Wysłany: 2007-01-31, 09:36   

Kiedys tak podobno było, że w środy byli młodzi, ale wszystko sie posypało bo właśnie ci młodzi przestali przychodzic...wtedy to bezsensu robic cos takiego...

Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   81%   9/11
freya 
Nowy

Flaga i kraj:
Poland

Poziom: 4
Wysłany: 2007-01-31, 09:47   

no czyli z tego co przeczytałam z waszych opisów internatu itd. to nie ma zadnych szans zeby cos się zmieniło...a szkoda

Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   81%   9/11
Kopciuszek 
Głuchy-ósmy cud świata

Profesor

Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
ryby

Chiński zodiak:
kot

Piwa: 5/3
Poziom: 33
Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2007-01-31, 10:40   

martucha09 napisał/a:
Kopciuszek napisał/a:
Matrixu teraz jest nowy regulamin Dworska stał sie o wiele lepszy od Nowodworskiej.

Co masz na myśli?? szkołę?? Jeśli tak to nie ma nic wspólnego z Twoim byłym internatem
Ty opisałaś wyżej o internacie w osrodku i do tego wmieszałaś tę szkołę co jest na Nowodworskiej. A tu my własnie tylko się uczymy a mieszkamy!

A no fakt cosik źle napisałam szkoły a internatem.
zaraz poprawie.

Poziom: 33 HP   6%   178/2982
   MP   100%   1424/1424
   EXP   96%   113/117
Subik 
Nowy

Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
skorpion

Poziom: 5
Wysłany: 2007-01-31, 10:45   

Matrix club świt ? albo klub koło rynku <a jaki to klub ? bywałem kilka razy w pzg a tera aż niechce mi sie tam wpadać , widzac dziwnych starców ......chce aby byli tam młodzi.A to co gadają o tym internacie.....to smieszne pffff ile macie lat ze nie można wyjsc ...:| ale cóż ja nie znam swiata osób (slaboslyszacych-nieslyszacych) ani internatu nigdy tam nie byłem . Pozdro

Poziom: 5 HP   0%   0/81
   MP   100%   38/38
   EXP   61%   8/13
Picasso 
Creative Graphic Artist ;-)
Profesor

Flaga i kraj:
Poland

Poziom: 31
Wysłany: 2007-01-31, 21:31   

Niestety już nastały czasy, że większość osób młodych coraz mniej przychodzą do klubu PZG, to najwidoczniej do tego klubu przychodzą staruchy i już kropka.

Już dawno nigdy tam nie przychodziłem do klubu PZG, bo zawsze są nudne i żenujące, bo niektórzy czasami pierniczeć o czymś i o innych...tam panuje atmosfera wyobcowania (zwłaszcza stosunki młodych do osób starszych), hipokryzji i pełen zjadliwych plotek o innych, którzy są niewinni i być ofiarami tych złośliwych obmow.

Klub PZG przy ul. Braniborskiej niby dom dla 'paranoików' :?

Subik napisał/a:
club świt ? albo klub koło rynku <a jaki to klub ?

Już jest ten klub sportowy dla niesłyszących przy ul. Cybulskiego (chyba tak, ale numeru tej ulicy już nie pamiętam)- do klubu przychodzą więcej młodych ludzi :tiaaa4: .

My status

Poziom: 31 HP   5%   126/2536
   MP   100%   1211/1211
   EXP   96%   100/104
martucha09 
Be Happy
Wysokozaawansowany

Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
panna

Postawił 2 piw(a)
Poziom: 25
Wysłany: 2007-02-01, 21:45   

Cytat:
Już jest ten klub sportowy dla niesłyszących przy ul. Cybulskiego (chyba tak, ale numeru tej ulicy już nie pamiętam)- do klubu przychodzą więcej młodych ludzi :tiaaa4: .

To prawda, ale przeważnie jak jest ciepło na dworze to tak. Teraz zimą nie dlatego że tam niema centralnego ogrzewania i jest zbyt zimno. Ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłam :) i nie mam zamiaru, tylko muszę tam pójśc i wykreślić się z członkostwa pzg ŚWIt

Przez lilijne szopenowe ręce.
(...)

Poziom: 25 HP   3%   44/1490
   MP   100%   711/711
   EXP   8%   6/73
Mikosz 
;-)

Super Profesor Świata

Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
wodnik

Chiński zodiak:
dzik

Piwa: 4/5
Poziom: 39
Wysłany: 2007-02-05, 14:46   
   Adres WWW: www.taxi-elita.pl

Ciekawe opowiadanie macie co ja czytałem od Was :)
Niestety z Wami sie zgadzam co piszecie, całkiem prawda wychodzi :? Jeszcze nigdy nie widziałem młodziutkich ludzi. Nawet jak ostatnio kilka razy byłem z kopciuszkiem w klubie to tam jesteśmy naaajmłodsi :chaos2: Po co mi tam staruchy... Rozmowy z starszymi osobami nie dla mnie, dziwne wtedy się czuję heh. Na cybulskiego nie byłem ale słyszałem ze nie mają tam ogrzewania lipa. Cosik PZG cienko sie starają a gorzej z przepisami internatu. Miałem też to samo w kolejowym internacie, takie przepisy bardzo mnie znudziły że ciągle sypiałem w internacie zamiast do miasta bo nie ma sensu skoro wieczorem o 21 musze być w internacie.

My status

Poziom: 39 HP   8%   374/4676
   MP   100%   2232/2232
   EXP   33%   53/160
abtygrys 
abtygrys
Nowy

Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
strzelec

Poziom: 5
Wysłany: 2007-03-24, 20:22   

Witam was :lol: Kiedys bylo otwarte pzg dla mlodziezy kazdego srody. Ktora osoba obiecali ze przyjde w srode i porozmawiamy o tym czego wy chcescie. Wiescie o tym ze jestem przewodniczacy dom kultury. Organizuje rozne imprezy, prowadze warsztaty, ale sam nie dam raty. Mascie jakies informacje do wyslij emaila.

masz racje mikoszu "Popieram Freya :) Ostatnio ciągle widzę samych staruchów :? Miałem wrażenie ze jest silny niż demograficzny a młodzież wygineła :lol: Kopciuszek zawsze mi mówi że w czwartki jest święto staruchów :lol: "

Mozemy zaczac od nowa i sprobujemy inaczej i zrobimy spotkanie. Co wy na to.

zapraszam serdeczne na warsztatach "taniec aerobik" kazdego wtorki o godz 17.00 a czwartek spotkanie na rozmowe psychologiczne (co 2 tygodnie) :)

mascie jakies pytanie to wyslij emaila .

Pozdrawiam serdeczne. ;-)

Poziom: 5 HP   0%   0/81
   MP   100%   38/38
   EXP   38%   5/13
Agusia 
:):):)SAMSONITE:):):)
Profesor

Flaga i kraj:
Poland

Zodiak:
lew

Postawił 1 piw(a)
Poziom: 34
Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2007-03-29, 09:46   

Matrix napisał/a:
Kopciuszek, ja nie wiem jaka jest sytuacja w ośrodku na dworskiej. Powiem Ci szczerze, ze uczniowie z podstawówki nie wpuszczą do miasta, pilnują wychowawcy, bo są za małe dzieci by zrozumieć. A poza tym ucziowie z zawodówki (ZSZ) to robią co chcą i niech pójdą, ich nauka jest do niczego, bardzo mało do nauki. A uczniowie z Liceum tu na dworskiej i tam na Nowodworskiej mają się uczyć jak kujon, nie wypuszczą do miasta dopóki nie nauczą się, nie odrabiają się. Jak na przykład jutro będzie sprawdzian to muszą się uczyć starannie. Wychowawcy wiedzą doskonale co mają robić i pilnują ,żeby dzieci nie leniuchowali. A po drugiej stronie, uczniowie z Liceum którzy nie mieszkają w ośrodku (w internacie), lecz dojeżdżają od domu do szkoły i na powrót. To mają prawo pójść do miasta, nie zawsze musi mieć przepustka. :-)

A do klubu PZG nie wiem dlaczego mało młodych, więcej starców. Ale wiem ,że większość młodych poszli do klubu "Świt" lub do pubu koło rynku.

Matrix od dluzszego czasu nie bywaja mlode osoby w Klubie Sportowym Swit,to znaczy kiedys bylo nas wielu,ale wiekszosc osob zdecydowalo odejsc,oraz niektore osoby i mniedzy innymi ja zlozylismy podanie o rezygnacje ze czlonkostwa Klubu Sportowego Swit,wiec teraz od dwoch lat tam nie bywam,w dodatku moi znajomi takze cosik nie wpychaja sie tam,nie czuja sie na sile aby isc....szkoda,ze to tak nagle klub sportowy przepadl z mlodzieza a pozostalo malo osob niz kiedys,oraz bywaja stalcy seniorzy w tym pomieszczeniu na pogawedki czy gry w szachy.

A co do klubu PZG to faktycznie widuje wiecej osob starszych niz mlodych,coz dzisiejsze czasy mamy inne,bo kazdy poszedl w swoja strone,kazdy otworzyl brame drzwi i osunal sie jak najdalej gdzie sie da....byle by byc szczesliwym

Poziom: 34 HP   5%   161/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   22%   28/124

Dodaj do:  Wypowiedź dla Blip  Wypowiedź dla MySpace  Wypowiedź dla Twitter  Wypowiedź dla Flaker  Wypowiedź dla Grono  Wypowiedź dla Gadu Gadu Live  Wypowiedź dla Œledzika  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu