Przesunięty przez: Matrix 2010-02-17, 21:30 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Agusia
:):):)SAMSONITE:):):) Profesor

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Poziom: 34
Pomogła: 2 razy
|
|
Wysłany: 2010-08-29, 19:40
|
|
|
Ja właśnie nie używałam jeszcze akumulatorku, dostałam w komplecie z procesorkiem nucleus 5 akumulatorek z ładowarka, a mam pytanie ile wytrzymuje akumulator?
|
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
 |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 49
|
|
Wysłany: 2010-08-29, 23:33
Adres WWW: www.alldeaf.pl | www.design.alldeaf.pl |
|
|
| Agusia napisał/a: | | Ja właśnie nie używałam jeszcze akumulatorku, dostałam w komplecie z procesorkiem nucleus 5 akumulatorek z ładowarka, a mam pytanie ile wytrzymuje akumulator? | gora 3-4dni jesli codziennie nosisz
|

|
|
|
| Poziom: 49 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
Agusia

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
|
Wysłany: 2010-08-30, 09:52
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź, spróbuję jak skończą mi się baterie:) które mam na sobie jeszcze, narazie działają mi już 6 dzień:)
|
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|
|
|
 |
Mikosz
;-)
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 39
|
|
Wysłany: 2010-09-04, 17:56
Adres WWW: www.taxi-elita.pl |
|
|
| Agusia napisał/a: | | Dziękuję za odpowiedź, spróbuję jak skończą mi się baterie:) które mam na sobie jeszcze, narazie działają mi już 6 dzień:) |
Szósty dzień i działa dalej ?? Pozazdrościć !!
Dlaczego Ty wpierw wykorzystujesz baterie Power Onea potem akumulator ?? Czy nie lepiej byłoby zostawic baterie jako zapasówka w torebce a akumulatorki używać ??
Został mi ostatni blister do wykorzystania a potem na inny Rayovac Advanced COCHLEAR. Zobaczymy jak długo mi trzyma mimo że pisze o 30% większej pojemności...
|
| Poziom: 39 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
374/4676 |
|
|
|
|
 |
Agusia

Flaga i kraj:

Zodiak:

|
|
Wysłany: 2010-09-10, 15:08
|
|
|
Właśnie zostawiłam sobie już baterię i używam przez akumulatorek, wytrzymuje mi 4 dni. Mam 2 sztuki tego akumulatorka więc mogę na przemian zmieniać jak się zakończą , np jeden łąduje a drugi jest do użytku. Otóż rzeczywiście można było zostawić te baterię i tak zrobiłam:)
|
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|
|
|
 |
ZwartesLust
Nowy

|
Wysłany: 2011-02-17, 09:55
|
|
|
| Cytat: | a co do słów "taniej się już chyba nie kupi" moge niezaprzeczalnie potwierdzic |
Zdecydowanie. Właśnie z hurt.com.pl baterie zamawia moja koleżanka i z jej kalkulacji wychodzi, że to najtańszy sklep z bateriami dostępnymi w Polsce. Używa dokładnie tego modelu Rayovac Extra i jest bardzo zadowolona. Ja dzięki niej poznałam fajny sklep i stamtąd też zamówiłam akumulatorki do aparatu fotograficznego.
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|