mój to 100% cyfrowy piecio programowy
Phonak Power MAXX (najnowszy na świecie)
rocznik 2006 rok chyba w czerwcu.
Na środku aparatu jest zielona kropka tam ma pięcioprogramowe.
i w shoutboxie:
Cytat:
x e p [Dzisiaj 20:18] Kopciuszek: tak phonak power maxx 411 pasuje to co mam w uchu reszta niczego nie pasuje
x e p [Dzisiaj 20:19] Kopciuszek: niewiem czy ma funkcje do telefonu ma pięc programów w zielonym kropce
x e p [Dzisiaj 20:20] Kopciuszek: i każdy inaczej słychać
Peak values: Ear simulator
Max. gain 83 dB
Max. power output 141 dB SPL
Frequency range <100–4700 Hz
2cm³ coupler
Max. gain 78 dB
Max. power output 136 dB SPL
Frequency range <100–4600Hz
Features:
* BassBoost
* Digital Wide Dynamic Range Compression (dWDRC) or digital Super Compression (dSC)
* High-resolution digital Noise Canceler (dNC)
* Feedback manager
* Customized signal tones for start-up, maximum/minimum volume and low battery warning
* Digital volume control, programmable
* Telecoil
* Programmable T- or MT-function
* Audio input/MicroLink compatible
* Battery size 13
Options:
* MicroLink ML5/MLxS/MLx
* Audioshoe AS5 or AS5-MLx
* Tamperproof battery cover KS5
* Hook HE2
* Mini ear hooks HE2, HE2 680
* CROS/BiCROS
* Cover for volume control
* ColorLine colors, additional colors light pink and light blue for pediatric fittings
w cytacie wyżej zaznaczyłem na pogrubione:
* Programmable T- or MT-function = programowano funkcję T i MT
więc masz wszystko w tym aparacie.
Skoro nie wiesz gdzie to jest a tak mówisz ,że to jest 5-cio programowy to sprawdz w aparacie w którym programie jest włącznik na T lub MT.
Mówisz o rozmowie przy telefonie?? aa ja ogólnie słyszę przez telefon nie muszę ustawić bo słysze bez problemów juz kumam najwyrazniej mój aparat ma T cały czas czyli nie muszę jakos ustawiać. Bo wielokrotnie ustawiałam pięcioprogramów i okazało się na wszystkie pięcioprogramów słyszę przez telefon ogólnie nie trzeba ustawiać i faktycznie masz racje że w środku jest funkcja T ale w napisanym nie ma jest tylko zielona kropka.
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
Kopciuszek, i o to chodziło, to jest właśnie przez funkcję T rozmawiasz przy telefonie to to samo słuchasz słuchawką. A więc wszystko masz i słyszysz bez problemu muzyką.
Na pewno nie piszczy.
Ja był w szkole niedawno mój kolega kupił słuchawkę, a ja spróbowałem założy na ucho i piszczy :/ że mam aparat Phonak najnowsze aparat :/ coś dziwne słyszę muzyka ale piszczy jak ustawił trochę średnio głos mniej piszczy eee i komórki to samo słyszę ale dziwne głos wszystko mam banalne i nie mam szczęście.
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Nitro Nike, na aparacie nie masz w ogóle ustawień ? jakos mi sie nie chce wierzyc i widzę ,że nie czytałeś cały temat (wyżej) o ustawieniu T jako telefon.
Nitro Nike, na aparacie nie masz w ogóle ustawień ? jakos mi sie nie chce wierzyc i widzę ,że nie czytałeś cały temat (wyżej) o ustawieniu T jako telefon.
Czytałem całe na temat mam ustawienia tylko normalny, komórki lub telefon i hałas tylko mam 3 ustawienia :/ ja był ustawił komórki dzwonił słyszę głos tylko nie rozumie co mówi głos niewyrażny.
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Czytałem całe na temat mam ustawienia tylko normalny, komórki lub telefon i hałas tylko mam 3 ustawienia :/ ja był ustawił komórki dzwonił słyszę głos tylko nie rozumie co mówi głos niewyrażny.
obawiam sie ze zle czytales caly temat. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem starannie co pisze w temacie. W tamtym poscie napisalem dokladnie jakie ustawienia ma na aparacie.
pisales:
Nitro Nike napisał/a:
...mam ustawienia tylko normalny, komórki lub telefon i hałas...
to ustaw na "telefon" i sluchaj przez sluchawke np. muzyke i sie dowiesz sam !
Te ustawienia na T czyli jako telefon WCALE NIE PISZCZY. A co do Kopciuszka to ma inna i nowsza technologie aparatu.
Dobra spokój nie chce kłóci się, czytałem na temat. Po prostu dla mnie nie rozumiem co mówi przez telefon i komórki tylko wogóle nie piszczy tylko słuchawki tak piszczy. Ja tego nie chce używa komórki, telefon i słuchawki.
Ja mam aparaty nauszne Phonak Novoforte, na najgłębszy ubytek słuchu.
Myślałam, że nie będę mogła słuchać muzyki przez słuchawki, jednak się myliłam. Na szczęście! Słucham rocka i dudnienie z głośników denerwowało rodziców.
Nabyłam duże słuchawki nauszne, więc nie piszczy. Programu T nie mam, bo protetyk go zmienił, ale miałam taki. W każdym razie, słucham na zwykłym programie i też jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum