- Aktualności
- Pytania i porady
- Problemy o szkołach i ośrodkach
- Inne problemy
chyba wystarczy...
a jak sądzicie ? mamy zostawić takich czy zmienić ? tak jak uporządkowałem w kategorii PZG i PZSG na porządniej, usuwałem tych nazw miasta, bo po co ? a skoro możemy pisać zjednoczenie tematu np. "Pytania ..." albo "Problemy o PZG" itd...
Wysłany: 2004-08-30, 22:26
masz rację,zrób dobry i spokojny porządek...a ja zajmuję się właśnie swoją robotą jaką ci obiecałam,aby ukazać w najbliższym czasie,mam nadzieje,że już we wrzesniu to wyślę:)
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
[ Dodano: 2004-09-01, 16:21 ]
już posprzątane działy i skróciłem ,a te posty zostawiłem i przeniosłem na nowy dział i dodawałem jakieś nowe działy, ale nie jestem pewny czy dobrze zrobiłem oraz jeszcze nie wiem co jeszcze dodawać do działu o szkołach i ośrodkach i teź jak pisać opisy pod nazwą działu
Wysłany: 2004-09-01, 18:41
1. Aktualności o szkołach i ośrodkach
( co ciekawego dziś słyszymy)
2.Poprawka- przypomnienie pobytów w szkole i w ośrodku
( co działo się dawniej,ciekawiej) - (lepiej nie powtarzac temat i test to samo Adminie)
3. Jakie szkoły, gdzie?
(tu napisać można o innych szkołach)
4. Pytania i porady o szkolnych ławkach:) i ośrodkach
( Masz problem? To ci pomożemy!- pisz tu)
5. Problemy z nauką
( nie umiesz nic, nie dajesz rady,ściągać nie udaje ci się?)
6.Inne problemy ze szkołą i innymi ośrodkami
(coś się stało? Jakiś problem masz?)
7.Wyższa szkoła, uczelnia studencka
(Jesteś student/ką/em to napisz co tam się dzieje ciekawego:) )
[ Dodano: 2004-09-01, 18:41 ]
to są moje propozycje o zmianie, ale nie karze jej zmieniać z koniecznością:)
_________________ "Nie możesz przepłynąć morza, stojąc na brzegu i wpatrując się w wodę. Nie pozwól sobie na życie uległe i bezproduktywne, zadowalając się niczym."
Wysłany: 2004-09-01, 19:03
jak bede miec jakiś pomysł to ci napiszę tutaj,aby wiedzieć coś:).....jak narazie mi się wydaje,że może dodajmy Temat : Przedmioty w szkole ( co wy na to?) ...chodzimy do szkoły, czasem jakbyśmy mieli jakiś problem to byśmy napisali zadanie,rozwiązanie, wypracowanie szkolne aby każdy członek forumika mógł korzystać, lecz ten temat powinien być tylko dla tych co nalezą do foruma alldeaf i są zarejestrowani,czyli zalogowani....bo inaczej inni by tego nie ściągali i co wy na to?Mikoszowi by się pewnie to przydało, bo wiem ,iż ma zadania czasem do zrobienia w domu z różnego przedmiotu, między innymi jak matematyka, polski,historia,biologia i inne!
Pomoc, to pomoc:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum