Modyfikacja ta pozwala Wam drodzy użytkownicy na pochwalenie się Waszymi okazami.
Można nie tylko wstawić zdjęcie aparatu lub implantu, ale również napisać kilka słów o nim.
Informacje o Waszym aparacie i implancie będą widoczne pod Waszym profilem, jak również w tym spisie.
Jak na razie macie możliwość pokazania 3 aparaty i implanty, jeśli zapotrzebowanie będzie większe to postaram się zwiększyć limit.
Link jest umieszczony na stronie głównej forum, pod linkiem Shoutbox'a.
Moim zdaniem to jest dobry pomysl kazdy bedzie mogl zobaczyc jaka ma marke,typ itd.Potem mozna sprawdzic ile osob nosi te same aparaty czy implanty ktora marka ma lepsza jakosc
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
Przypominam się, że kiedyś we wrześniu zainstalowałem modyfikację User Deaf na podstronie i jeszcze dodatek do profilu. Na podstronie i w Swoim profilu będzie wyświetlać wszystko o aparacie i implancie - zdjęcia, dane, opis itp... pomyślałem , że bardzo się przyda dla wszystkich ludzi , ktorzy chcą wiedzieć jakie nosimy.
Wstawiłem swoja, Basiulka też i do dziś nadal nic nie wstawiliście... zupełnie nie rozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum