Dofinansowanie komputera raz na 3 lata? Chyba, ze PCPR daje Wam kase na komputery? Na jakiej podstawie? W ramach jakiegos programu?
Natomiast przeczytalam, ze PFRON w ramach programu PEGAZ 2003 dofinansuje komputery raz na 5 lat, liczac od daty zawarcia umowy dofinansowania z ta instytucja.
Dofinansowanie komputera raz na 3 lata? Chyba, ze PCPR daje Wam kase na komputery? Na jakiej podstawie? W ramach jakiegos programu?
Natomiast przeczytalam, ze PFRON w ramach programu PEGAZ 2003 dofinansuje komputery raz na 5 lat, liczac od daty zawarcia umowy dofinansowania z ta instytucja.
Wszystko o dofinansowaniu na zakup komputera albo laptopa już wcześniej poruszony w moim poście, zapraszam do zapoznania się na to, jak ubiegać o to:
Ooo dziekuje za te linki Dopiero teraz zorientowalam sie, ze twoje posty byly zamieszczone w "waznym" temacie :] Jeszcze raz Ci dziekuje Te informacje bardzo mi sie przydadza
Przeczytałam was na Forum all deaf i rozumiałam.
Chcę załatwić dofinansowanie PFRON-u komputer albo laptop ale nie wiem jak mam załatwić??
Nigdy nie załatwiłam o PFRON-u np.komputer albo laptop.
Chciałabym załatwić o PFRON-u ale jak mam załatwić.
Przeczytałam was na Forum all deaf i rozumiałam.
Chcę załatwić dofinansowanie PFRON-u komputer albo laptop ale nie wiem jak mam załatwić??
Nigdy nie załatwiłam o PFRON-u np.komputer albo laptop.
Chciałabym załatwić o PFRON-u ale jak mam załatwić.
Możecie mi pomóc a jeśli nie to Trudne...
Juz u góry podał link Picasso więc tam luknij w klinku i przeczytaj to będziesz wiedziała.
_________________ Witaj Gośćpisz bardzo ciekawe posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum