|
|
| Czy jedziesz na Zlot w Głuchołazach ? |
| TAK |
|
0% |
[ 0 ] |
| NIE |
|
100% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 4 |
| Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mikosz
;-)
 Super Profesor Świata

Woj.: dolnośląskie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 39
|
|
Wysłany: 2004-08-30, 09:41 Zlot w Głuchołazach
Adres WWW: www.taxi-elita.pl |
|
|
W dniach 23 do 26 września odbedzie sie OGÓLNOPOLSKI ZLOT MŁODZIEŻY GŁUCHYCH w Głuchołazach.
Więcej informacji nic nie wiem bo tylko tyle dostałem w smsie od koleżanki która zamiast ze mną do szkoły jedzie na Zlot bo wiadomo to stara panna
Ale pasuje miejsce położenia (nazwe miasta) iż głusi spotykają w sławnym mieście GŁUCHO-łazy
Podobne tematy:
|
| Poziom: 39 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
374/4676 |
|
|
|
|
 |
|
Linki sponsorowane
Status: Online
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 49
|
|
Wysłany: 2004-08-30, 12:16
Adres WWW: www.alldeaf.pl | www.design.alldeaf.pl |
|
|
heh zgadza się o nazwie miasta, ale niestety nie pojedziemy tam, lecz pojedziemy do Warszawy jak będziemy mieli ochotę.
Ale szkoda ,że tych koszul z napisem www.alldeaf.pl (reklamę) ,żeby sprzedawał na zlocie tam
a tak nie mamy...
|

|
|
|
| Poziom: 49 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
Salmusia
Życie jest piękne Zaawansowany

|
Wysłany: 2004-08-31, 09:39
|
|
|
W Glucholazach bylam tam 1991 roku. To byl zimowy oboz harcerski. Piekny widok w gorach...
|
|
|
|
 |
Agnessa
Wysokozaawansowany

Poziom: 23
Pomogła: 1 raz
|
|
Wysłany: 2004-09-24, 12:30
Adres WWW: http://agnessa.fotka.pl |
|
|
Tam nie pojadę... Bo to za daleeeko ode mnie :-] Ale w tej miejscowości byłam w roku 1998. Pojechałam tam na kolonie zorganizowane przez moją byłą szkołę, czyli OSW Sławno :-]
|
|
|
|
 |
marOOnz
Byłem, jestem i będę Tobą ^_^
 Zaawansowany

Woj.: mazowieckie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 16
|
|
Wysłany: 2005-06-07, 06:02
|
|
|
A ja bylem na zlocie w Glucholazach, ale zajebiscie... Chodzenie po gory, disco, kawarnia internetowa, konkursy, nagrody...bla...poznawanie nowych osob... w ogole naprawde bardzo fajnie. Jak wrocilem ze zlotu, dostalem cholerny bol gardla, bo za duzo upilem sie wodka (3 dni bez przerwy ). Chcialbym jeszcze raz pojechac na zlot, ale chyba nie w samym miejscu...
|
|
|
|
 |
compac
Topolinooo ;) Zaawansowany

Woj.: mazowieckie
Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

|
Wysłany: 2005-06-07, 18:49
|
|
|
Wlasnie, dzis z kumpelem rozmawialem na ten temat, ale on sie dowiedzial od kolegi o tym i wtedy dzis mi mowil w szkole na lekcji, ale bylem dziwiony, ze jest mozliwe zlot dla gluchych, wiec to nie wiedzialem i pierwszy raz slysze o tym Ale to juz nie wazne, wiec to jeszcze nie koniec swiata, hmm kumpel mnie namawial, abym tez jechal z kumpelemy, ale nie moge, poniewaz nie dawno wyszedlem ze szpitala i po drugi jestem bardzo oslabiony, i nawet jeszcze biore antybiotyk No trudno, takie jest zycie, powodzenia u zlota
|
|
|
|
 |
Matrix
In The Future Fusion
 Super Profesor Świata

Flaga i kraj:

Zodiak:

Chiński zodiak:

Poziom: 49
|
|
Wysłany: 2005-06-07, 18:52
Adres WWW: www.alldeaf.pl | www.design.alldeaf.pl |
|
|
to jest stary temat i to dawno temu był zlot, więc w tym roku znów tak samo organizują zlot w Głuchołazach w tym samym terminie ?
|

|
|
|
| Poziom: 49 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
1351/9013 |
|
|
|
|
 |
Necia [Usunięty]
|
Wysłany: 2005-06-07, 19:12
|
|
|
PZG w Opolu informuje uprzejmie, że Rajdu Niesłyszącej i Słabosłyszącej Młodzieży w tym 2005 roku NIE BęDZIE.
Była organizowana kilkudniowa wycieczka do Zakopanego na weeekend majowy, więc fundusze zostały już wykorzystane.
Może w przyszłym roku? Ja osobiście tez polecam Zlot w Głuchołazach i okolicach. Atmosfera i zabawa jest po prostu Ś W I E T N A !!!
|
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
161/3226 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|