Wysłany: 2008-01-03, 14:16 Ile procent ufasz swojego/ją partnera/kę?
Jak w temacie, czy ufacie na pewno sto procent ukochanego/nej? a może 99%?
Dlaczego tak uważasz? opiszcie jak to jest...
Czy jesteś pewny/a że kochasz swojego/jej partnera/ki na 100% a może gdzieś w oddali zrobił/ła coś złego którego sam/a nie wiesz? jak myślicie?
uuochhh dobre pytanie miescilas dla wszystkich......Trudno to powiedziec ile procent mam ufac.... czasem ufa a czasem nie....
Trudne pytanie ale dobre...
Trudne pytanie.Teraz ciezko jest calkiem zaufac tej osobie Co do ankiety to ufam bezgranicznie ale też nie można do końca wierzyć Ostatnio czesciej mam tak ze wiem kogo ufac a kogo nie i staram uwazac na to i jest spoko
_________________ Kiedy cos Ci sie nie udaje,
sprobuj zmienic droge do celu,
ale nie rezygnuj z niego.
Nie boj sie ekperymentow i nowych rozwiazan.
"Inne"nie musi byc gorsze:)
Wysłany: 2008-01-05, 23:05
ja nic tam nie klikam to dla mnie za trudne pytanie, a w ogóle to nie chce zdradzić ile ufam partnerowi , ufam mu w jakimś sposób. Niestety jestem osobą nieufną....
_________________ Kto nie ma odwagi do marzeń, ten nie ma siły do walki
Ja tak samo nic tam nie klikam bo ciezko mi powiedziec, nie chce dla zabawy klikac. Nie ufam na 100 % ani 99 %, bo to jest niemozliwe! Wiele osob zrobil zdrade.
"100% ufam bezgranicznie i wiem że nigdy w życiu nie złamie mi serce"
// poprawka ort. gram.
// Matrix
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Ostatnio zmieniony przez Matrix 2008-01-13, 18:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-01-13, 17:17
Nitro Nike napisał/a:
Dla mnie trudno wybrać i głosowałem
Cytat:
"100% ufam bezgranicznie i wiem że nigdy w życiu nie złamie mi serce"
Ehm... znowu ubzdurałeś... Gdzieś tu czytałem, że pisałeś o dziewczynach, ktore oszukały Cię i złamały Cię serce, a tutaj co innego? Chyba ty w ogóle nie rozumiesz co jest napisane w ankiecie...
Tak, masz rację, ja już nie chcę i mam dość , ponieważ dużo kobiet mnie oszukują.
Cytat:
Kobieta oszukała mnie w czacie ze strony www.wp.pl . Nie warto bywać w czacie. A gdzie można się spotkać z randką :/ Wiesz co, powiem Ci "brak mi słów"
Po drugie, obecnie masz jakąś laskę??
Do ludziska Alldeaf, wy powinniście zwracać mu uwagę co napisał źle, a nie milczycie ani udawacie, że nic nie widzicie. Bo inaczej on znowu pisze kolejną bzdurę
Dobra dla mnie trudne ten pytanie ale wcześnie głosowałem 100% to zmienić się 50%-80%
_________________ Nareszcie już mam grę cs 1.6 zjada powrót do grania ^^ już jestem najlepszy ;P a inne ludzie boję się i cziter buhaha a ja nie tylko uczciwy ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum