Piłkarska reprezentacja Polski zagra w grupie 3 strefy europejskiej eliminacji MŚ 2010, które rozegrane zostaną na boiskach Republiki Południowej Afryki.
Rywalami Polski będą Czechy, Irlandia Płn., Słowacja, Słowenia i San Marino.
Losowanie odbyło się w jednym z miast RPA, Durbanie. Kulki z karteczkami, na których wypisane były nazwy europejskich krajów wyciągali byli piłkarze - Ghańczyk Abedi Pele i Francuz Christian Karembeu.
Terminarz zostanie ustalony w trakcie negocjacji przedstawicieli zainteresowanych krajów.
- Polska
- Czechy
- Irlandia Północna
- Słowenia
- Słowacja
- San Marino
Jak myślicie o polskiej grupie ?
W/g mnie cieszę się , że Polska znalazła się w słabszej grupie i będzie awansowała z Czechami. Słowacja jest podobna do Czech, więc może być silna... więc na razie zobaczymy w meczu, kto wygra ten lepszy
Zagłosujcie w ankiecie.
W ankiecie możecie głosować 2 zaznaczenia, a to oznacza szansa awansu do MŚ.
Dobra grupa dla Polaków mam nadzieje że uda nam się awansować wiem że silni to na pewno Czechy a w średnim stopniu są Irlandia Płn, Słowacja i Słowenia a słabszym jest na pewno już San Marin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum